torsdag 31. januar 2008

Utfordring fra Inger Marie

Jeg har fått min første utfordring *knis*. Den kom fra Inger Marie. Tusen tusen takk, så snill du er :0)

Slik lyder utfordringen: Link til den som har utfordret deg. Fortell 7 sannheter om deg selv. Utfordre 7 personer. Legg igjen beskjed hos de du har utfordret.

Her kommer de 7 avsløringene mine... 0(^_~)0
  1. Familiekjær
  2. Stort sett 5 minutter for sent ute..
  3. Elsker melkesjokolade, måå ha det hver dag
  4. Alltid reiselysten
  5. Kameraet er med meg overalt
  6. Bruce Springsteen-fan
  7. Tør ikke prate foran forsamlinger

Og her kommer de 7 jeg utfordrer... siden jeg er ny blogger og ikke har mange kjente med blogger heller, utfordrer jeg venner og hyggelige besøkende i bloggen min:
Sonja, Mette, Hulda, Unni R, Jorunn, Hege og Elisabeth

tirsdag 29. januar 2008

Takkekort etter dåpen

Kevin ble døpt 27. mai nøyaktig 3 måneder gammel. Han fikk likevel enda en dåpsgave til jul, så jeg laget et takkekort idag. Det er ikke likt "serien" som jeg laget for dåpen (invitasjoner, bordkort, takkekort, m.m.), for jeg har ikke mer av pynt og papir som jeg benyttet dessverre.

Fargene er ikke helt lik seg - blåfargen på de to første stemmer iallfall... Her er dagens kort:

Takkekort til dåpDetaljer fra takkekortetInnsiden av kortet

Bursdagskort

Mamma hadde bursdag i går 28. januar og dette kortet laget jeg til henne på dagen. Kanskje ikke helt fornøyd med swirl-stemplingen inne i kortet, men jeg prøver meg frem... :)


Rut Karin 61 årDetaljer fra kortetInnsiden av kortetJeg har fått sånne proff-stempler også, hi-hi!!!

mandag 28. januar 2008

Det var den helgen!

Vi har hatt ei travel og koselig helg. På lørdag var jeg og ungene avgårde til nærmeste "by" for litt shopping og deretter grunnen til turen - sønnen min skulle spille fotballturnering! Guttene er født i 1995 og spilte mot gutter født i 1994 for å få litt motstand å bryne seg på. Guttene er kjempegode kompiser og veldig tekniske og samspilte - og endte med å vinne hele turneringen!!! Bildet ble tatt inne i hallen i dårlig lys, men her er gjengen samlet med pokalen sin 0(^_~)0 Gjett om de var stolte!

FSK1 - gullguttene som vant! Gullguttene på FSK1
Fra venstre: Simen, Aksel, Stefan, Patrick, Bjørnar, Peter
Fremme: "maskot" Stian og keeper Joachim

Sambo kom hjem lørdagskvelden etter sin fotballturnering lenger vekke, også de hadde vunnet sin gruppe. Flinke karer jeg har i hus *knegg*! Ungene var på overnatting hos mine foreldre og vi dro deretter i et lystig 40-års lag til Kenny som varte til den lyse morgen... c",)

Søndag ble det servert familiemiddag på alle sammen hos mine foreldre, så vi var vel 14 med smått og stort samlet der. Artig helg!

fredag 25. januar 2008

Lykkelig og takknemlig!

Jeg er så utrolig lettet og takknemlig - fikk brev fra arbeidsgiver i dag om at jeg likevel ble innvilget permisjon uten lønn for juni og juli samt uttak av ferie som ønsket, ju-huuuuu!!!! Fra før av har jeg fått redusert stillingsprosenten for 2008 fra 100% til 80%... herlig!!

Jeg starter i jobb igjen den 6. februar og med dagens gode nyheter går nå barnepasskabalen sammen like til det er nytt hovedinntak i barnehagen i august - og da må jo minsten bare få plass, ikke sant? Nå står han på 19. plass på venteliste for barn i alderen 1 - 2 år i vår kommune.. Ikke helt full dekning her nei :)

AAaaaa, føles som om 1000 kg er løftet fra skuldrene mine. Har bekymret oss sånn for hvordan vi skulle få pass for hele perioden. Dette er så ideelt også, for nå får jeg enda mer tid hjemme før minsten starter i barnehage og er komt inn i den tralten med barnehage, skole, osv.. Det er liksom nå det passer best. Gjett om vi skal kose oss! At jeg er hjemme i sommermånedene er kjempebra for de eldste også selvfølgelig, for de har jo skolefri og ikke noe pass heller i den perioden. Alle gode ting er 3! Har gått og glist i hele dag, hi-hi ;)

torsdag 24. januar 2008

Bursdagskort

Følte meg rimelig pigg i går kveld og fikk scrappet et bursdagskort til pappa'n til mine to eldste barn som blir 45 år den 27. januar! :) Fargene i bildet ble ikke likt kortet i det hele tatt. Selve kortet er faktisk grønt!

Mariathas 45 år sammen med ungene sineDetaljer fra kortet..

Slakk...

Litt syting tidlig på dag.. Jeg er så lei av å føle meg slakk, småkvalm og uggen.. Håper medisinene hjelper på, for det er kjedelige dager og jeg orker ikke gjøre noe særlig. Tar meg i nakken og får unna nødvendige ting som en klesvask i ny og ne før vaskeromsdøren ikke lenger lar seg åpne og sånt... c",) Med 5 i huset og aktive små og store blir det noen runder i løpet av uken, he-he.. Heldigvis er samboer på friuke, så han er "sjef" i huset og tar seg av det meste. Så snill og god atte :) ♥♥♥

Syns dette bildet av katten vår Mons sier det meste om hvordan jeg føler meg for tiden 0(^_~)0

Pusen vår Mons i sofaen, he-he....

onsdag 23. januar 2008

Lånt bøker på biblioteket igjen

Jeg er syk og slapp og har ikke ork til noe særlig, så da er ei god bok i sofaen en grei løsning. Etter å ha vært hjemmeværende i fødselspermisjon en tid har jeg selvfølgelig fått med meg noen tv-program på dagtid, he-he... Der har jeg fått tips om diverse bøker som kan være interessant og lærerikt å lese. I dag fikk jeg beskjed fra biblioteket om at de to siste bøkene jeg bestilte var ankommet, så sambo og jenta mi fikk plukket dem opp i forbindelse med dansetreningen hennes. Gleder meg til å lese dem, ganske så ulike tema iallfall, he-he! Her er de presentert med dårlige bilder:

Robin McGraw - Fra dypet av mitt hjerte

Robin McGraw sin bok - Av hele mitt hjerte, 2006

Omtale av boken fra Bokklubben.no: Forfatteren ønsker å inspirere kvinner til å glede seg over de forskjellige rollene de må tilpasse seg og oppmuntre dem til å gjøre bevisste valg som kan føre til et rikere, lykkeligere og mer meningsfylt liv. Hun forteller om barndommen sin, ekteskapet med dr. Phil, og om hvordan hun har markert seg som kvinne i en mannsdominert verden. Hun understreker at du må velge å gå inn for å oppnå det livet du ønsker deg.

Sylvie Browne - Livet på den andre siden Sylvie Browne sin bok - Livet på den andre siden, 2000

Bokomtale fra Damm forlag: Klarsynte Sylvia Browne leder oss gjennom sine sekstitre år på jorden, langs de stier og sporadiske omveier som har ført henne frem til det hun hevder er sannheten. Sylvia har blant annet utført hundrevis av regresjoner på barn, som har lett tilgang til tidligere liv og død. Dette og andre fascinerende avsløringer og historier finner du i denne veiviseren til livet mellom livene. Bli med på en reise du aldri vil glemme!

Sylvia Browne har arbeidet som klarsynt i nesten femti år. Hun opptrer jevnlig på amerikansk fjernsyn og har toppet bestselgerlistene flere ganger. Forfatteren gir mye av sine ressurser til velgjørenhetsorganisasjoner og samarbeider ofte med politiet.

Forfatterens hjemmeside: http://www.sylvia.org

søndag 20. januar 2008

Så var den helgen over..

Det har vært lite aktivitet for min del denne helgen. Jeg lå syk på fredag og startet med Cosylan for å dempe hosten, men det virker ikke bare inn på den.. det er jo rene knock-out hostesaften, man blir så trøtt atte... ZZzzzzz.... men jeg bakte mange skillingsboller som jenta mi ønsket, for de skulle vi ha med oss neste dag... >>>>>V
Kalyani og Iselin på veg til båten etter dagens handballturnering!På lørdag var det nemlig håndballturnerning for jenta mi og det var bare to alternativer til å komme seg dit - enten en 2-timers bilkjøring over dårlige glatte veger i sludd og regn eller en 40 minutters tur med ekspressbåt i storm... Jeg var ikke i form til å kjøre, så det ble sjøvegen selv om jeg er skikkelig pinglete på sjøen. Jeg krøp sammen og kastet opp både tur / retur... Og jeg var ikke alene for å si det slik, puh.. De delte ut spyposer, ba folk sette fast beltet og stengte kiosken under overfarten på den verste strekka på sjøen som sier litt om ståa. Tror det er det verste været jeg har reist med ekspressbåten i, huff..

Det var ca 1,5 km å gå fra kai til hallen, så selv om det blåste sidelengs var det en herlig forfriskende spasertur for å komme litt til hektene igjen, hi-hi.. Selve turningen gikk bra for seg og spillerne var kjempeflinke. De hadde tre kamper i løpet av dagen. Jeg hadde med minsten også siden sambo var på jobb. Han storkoste seg med mye folk og gikk fra hand til hand eller krøp rundt og hilste på de fleste innen rekkevidde :) Det er jo ganske sosialt på slike turer og praten gikk i ett hele dagen. Utrolig nok traff jeg på ei gammel venninne Vigdis som jeg gikk 2. året på handelsskolen sammen med. Det må være minst 13-14 år siden jeg så henne sist, så vi fikk pratet litt og skal holde kontakten videre. Kjempekoselig! ;)

Det er vel unødvendig å si at jeg var et "sofa-slakt" resten av lørdagskvelden og utrolig glad for å være hjemme igjen. Vi hadde to barn på overnatting, nemlig min nevø Mathias og niese Mathilde, og det gikk veldig greitt. Barna ble hentet i 17-tiden idag. Jeg må si at tanten var skikkelig slakk og stort sett har ligget i godstolen eller i senga og halvsovet dagen lang.. Trodde jeg hadde fått oppkastsyken før i dag, men det roet seg etter litt forsiktig frokost. Minsten er fortsatt ikke helt frisk og hoster fælt han også. Heldigvis var min kjære hjemme og tok seg av gjengen ♥♥♥ Nå er det snart ny uke og forhåpentligvis blir vi alle friske etter alle "virusene" og omgangssyken som vi har slitt med!

torsdag 17. januar 2008

Dåpskort

Gutta satte seg foran tv-skjermen med fotballkamp i går kveld... og jeg trakk meg rolig tilbake til kjøkkenet og scrappet i fred og ro på et dåpskort, hi-hi.. Det er til en jente som heter Thea Alexandra - tror ikke mottakeren og familien til dåpsbarnet kjenner til denne bloggen, så dermed legger jeg det ut idag:

Dåpskortet til Thea Alexandra
Detaljer fra kortet
Tag med dikt og bilde av dåpsjenta og storebroren hennes
..og andre siden av tag'n med hele navnet hennes
Et lite dikt på baksiden av kortet også...

fredag 11. januar 2008

Frida 9 år

...den 6. januar og feiret dagen med pysjamas-party med venninnene i går. Dette er kortet som Frida fikk til dagen sin. Bildet ble tatt da hun var med oss på badetur i sommer. Jenta mi var med og laget til kortet til venninnen sin :)

Kortet til Frida 9 år med bilde av to gode bestevenner
Detaljer fra kortet

mandag 7. januar 2008

Kevin's spagettimiddag

Jeg mååå bare dele disse bildene av Kevin. Han fikk spagettimiddag den 1. januar '08 og griste skikkelig. Ved siden av oss lå det et par parykker som vi brukte i Kjippen kvelden før, så da ble resultatet bare utrolig artig, he-he... Et lite slideshow med sjarmtrollet vårt kan du se her - trykk på bildet:


søndag 6. januar 2008

Mariell 12 år

Denne flotte jenta ble 12 år den 3. januar, så gratulerer så mye med dagen. Håper du hadde en kuul bowlingbursdag! ;)

Mariell - bildet ble tatt 28.12.07Hun fikk dette kortet av oss på dagen sin..

Kortet til Mariell 12 år

Detaljer

tirsdag 1. januar 2008

Og vi er i 2008

...jupp, kan ikke si jeg liker det... for det betyr at nå er 2007 over med alt som det innebærte og flotte opplevelser... og den 6.2 starter jeg i jobb igjen, snufs... gruer meg, for jeg vil ikke ennå :) Så nå kan jeg ikke si "skal ikke i jobb før neste år" lenger... Dagen med stor D nærmer seg dessverre med stormskritt, sukk...

Jeg skal gjøre litt ting med alle tre barna i januar som jeg ikke kan gjøre når jeg er tilbake i jobb igjen iallfall. Huff, det har vært godt for alle tre at jeg har vært hjemme denne tiden.. ja for hele familien tror jeg :) Og jeg har hatt tid til alt som har skjedd av avtaler og aktiviteter på dagtid og kveldstid uten å planlegge og sitte med dårlig samvittighet i alle retninger. Heldigvis skal jeg jobbe i 80% stilling i 2008, men det skal bli litt av en kabal å få alt til å gå i hop... Hvis jeg vinner i lotto blir jeg hjemme i ett år til, hi-hi! :)

Selv om jeg ikke var klar for 2008 ennå ble den markert med en kjempekoselig kveld sammen med familien. Her er noen glimt fra gårdsdagens feiring, he-he..


FyrverkeriBig mama Eli, Patrick, Henning og Kalyani i Barnekjippen!Patrick og KalyaniNyttårsbukker hos oss med venner klar for runden sin he-he...Kevin er en trøtt liten tigergutt i BarnekjippenEli Kristin & HenningFyrverkeri
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...