onsdag 31. oktober 2007

Babyteppe i Alpaca

Sambo har jobbet nattskift, så jeg har strikket ferdig dette babyteppet i Alpaca fra Garnstudio. Det går fort å strikke dette på rundpinner frem og tilbake og en fin, enkel heklekant rundt i tråden Eskimo gjør susen når det er ferdig! :)

Her er lillegullet's nye koseteppe, he-he. Mykt og deilig!

Kevin med sitt nye koseteppe i alpaca-ull. Deilig varmt og godt!

tirsdag 30. oktober 2007

Produktiv mandag

Jeg har vært veldig produktiv idag, og det til og med på en mandag etter en slik helg :) Husmoren har sviktet litt de siste dagene, så det føles godt å ha fått gjort unna en del. Jeg har til og med bakt 2 brød og 20 boller, ju-huu! Med to unger som spiser boller her og venner på besøk holder jo ikke det så lenge! ;)

I kveld fikk jeg scrappet dette takkekortet til Arthena og Pratish som takk for pysjamas'n som lillegutt har på seg på bildet...


... og dette bursdagskortet til Emilie siden jenta mi skal i kalas til henne på onsdag... Som vanlig er det rosa/lilla som er fargen for de snuppene, he-he!


søndag 28. oktober 2007

Gullet e' heme (",)


Byen è Bergen og laget è Brann... Fa'n te kos!
Litt sliten en søndag kveld... Gullet er komt hem til SKB og gullshowet på Brann Stadion var utrolig bra. Fikk bare sett det på tv'n hjemme i stua, men det er like stort likevel.
Vi var selv ute på galeien igår noe som er sjelden kost for oss. Selv om formen er fiiin (både i går og idag he-he), så merkes det godt og vi har vært litt "slakke", knis! Vi var nemlig på årsfest i klubben hvor samboer'n spiller fotball og deretter ble det dans med "Vassendgutane". De holdt et kjempeshow og det var en utrolig stemning! Fin avslutning på helgen det her!

lørdag 27. oktober 2007

Inspirert av julen

Jeg tenker på hvordan årets julebilde til julekortene skal gjøres - og dermed hvordan julekortene skal bli. Kanskje skal jeg lage tags til julegavene også, får se hvor mye tid og inspirasjon jeg har fremover, he-he! Uansett hva jeg skal lage må jeg ha julepapir, julestæsj... og litt annet dill & dall til scrapping generelt også.

Siste ordre fra Papirgleder datt ned i postkassen idag, det er bl.a. mine første ting fra Hambly og Love, Elsie, ju-huu:

fredag 26. oktober 2007

Kenwood Major megapack

"Kenwood kjøkkenmaskin med 2 boller, en i plastikk og en stor 6,7 liter bolle i rustfritt stål. Kapasitet på 2,4 kg. 800 watt. Kjøkkenmaskinen leveres med solide redskaper som eltekrok, spatel, og visper. Enkel pop-up løftemekanisme for raskt bytte av redskaper og boller."

Dette supermaskineriet fikk jeg av min kjære samboer og den er kjempebra. Vet ikke om det var fordi han ønsket at husmora skulle stå klar med hjemmelagede kjøttkaker til middag og hjemmebakst når han kommer hjem fra jobben litt oftere enn vanlig, he-he... (",) Uansett - kjempebra maskineri og muligheter, så jeg er veldig glad for denne. Det hjelper også på motivasjonen å ha skikkelig utstyr på kjøkkenet, så hittil har det blitt laget muffins, boller, kaker og idag - nystekte speltbrød!

Tag-kort til Daniel 18 år

Her er noen bilder av det første og eneste tag-kortet jeg har laget. Det ble laget helt fra scratch og jeg var rimelig fornøyd med det ferdige arbeidet, hi-hi! Jeg er fadder til Daniel som ble 18 år i juli år, så dermed måtte jeg prøve å lage et litt annerledes personlig kort med gamle bilder, visdomsord - og plastlomme til penger til kjøretimer, he-he! (",)

Bursdagskort til Charlotte 11 år

Dette kortet laget jeg til Charlotte som ble 11 år i september. Litt annerledes kanskje med mye mønster, pynt og dill - og bilde av skoene til min sønn, Charlotte og hennes 2 venninner i selve hilsenen, hi-hi.. Jeg fikk beskjed om at favorittfargene hennes er svart og rosa, så dette ble satt sammen i full fart før kalaset. Det er en plastlomme for penger over det bildet som er i bruntoner, ganske ok for pengegaver det! 0(^_~)0 Syns kanskje ikke at fargene kommer helt frem i bildene..


torsdag 25. oktober 2007

Kaffepause

Herlig dag - var og trente på helsestudioet i formiddag også, ju-hu. To ganger på en uke - og det merkes, selv i muskler jeg ikke visste jeg hadde lenger, knis (",) Men det gjør godt og jeg har vært kvikk og aktiv hele dagen. Mye unger på besøk, laget fruktsnack og bakte boller før middag. Kan gi resten av familien her dårlige vaner dersom det blir slik heretter :)

Kort til Rune 40 år


Jeg prøvde meg på et kort til en mann på 40 år. Svoger'n min skal i kalas til ham til helgen og jeg ble spurt om å fikse et kort.. Det gjorde jeg altså i går kveld mens jeg så på Brothers & Sisters, he-he... Siden jeg ikke har bilde av jubilanten, ble det slik. Vet ikke om jeg er helt fornøyd, ble kanskje litt rotete.. eller det skal være slik? :)

tirsdag 23. oktober 2007

Takkekort til Roy & Nishi


Dette kortet laget jeg i kveld. Bildene ble tatt i formiddag og Kevin lekte med ballong og var i storform. Jeg var så heldig å få et bilde som viser de to små "riskornene" som han fikk nede den 14. oktober i løpet av vår lille "fotosession", hi-hi!


Takkekortet skal sendes til Roy & Nishi som takk for de fine klærne han har på seg på bildet. Roy er fadder til storesøsteren her i huset og han sendte noen klær til henne + disse til Kevin. Kalyani takket fint da hun traff dem sist, så derfor ble det et eget kort fra lillegutt m/familie :)

Jeg har trent idag...!

Kryss i taket... jeg har vært på trening idag, hi-hi... ganske utrolig, men herlig òg! Jeg har sagt at "på mandag skal jeg begynne" i noen uker nå, så samboer gav beskjed om at i morgen skal vi trene og avtalte kl 11.00 idag... det var sparket bak som jeg trengte for å komme i gang, så vi trente på et helsestudio, knis!
Jeg burde si eeeendelig, så en stor tusen takk til min kjære♥ for det :) Må prøve å gjøre dette 2-3 ganger pr uke fremover!

Jeg husker nesten ikke sist jeg trente, det var før jeg ble gravid med minsten - om jeg ser bort fra magedans som jeg holdt på med til jeg var ca 5-6 måneder gravid. Jeg fikk bekkenløsning og har slitt med det og vonde hofter lenge nå, så etter besøk til fysioterapeut og tips om gode øvelser må jeg prøve å få "skranglekassa" på plass og komme meg i form igjen. Har måtte ta det veldig rolig, så kondis eier jeg ikke lenger. Men det gikk overraskende bra idag, så det var en god start! 0(^_~)0

Første to tenner

Jeg oppdaget Kevin's første to tenner den 14. oktober og endelig - her er det første bildet hvor begge "riskornene" viser godt ;)


mandag 22. oktober 2007

Takkekort til Hilde Christine

Dette kortet laget jeg idag mens minstemann tok formiddagsluren sin. Hilde Christine var så snill og låne oss BabyBjørn bæresele og den er blitt flittig brukt til glede for store & små. Nå har "pluggen" vår vokst ut av den og det er på tide å levere tilbake igjen.
Tusen takk for lånet! ;)

søndag 21. oktober 2007

Scrapbooker's Verse

Scrapbooker's Verse

We gather up pictures
and bits of our past
and scrapbook them into
a gift that will last.

We write about milestones
and travels and such--
the times of our lives
that we treasure so much.

A few special photos,
a family tree,
a few thoughtful words
and soon we will see...

The album we've made
is much more than a book.
It's worth even more
than the time that it took.

It's a gift holding memories
and made with great care
by hearts and hands
with love to share.
_________________
Shaz

Kjære søsta mi er 29 år i morgen!

... og vi har vært på besøk og fått kaffe & gode kaker idag!
Kort og gave er overrekt, så da kan jeg legge ut kortet som jeg laget fredag kveld :) Vi er kjempeglad i deg! Du er strålende, unik - og verdens beste tante for mine 3 små.

Gratulerer så mye med 29-års dagen din i morgen 22. oktober, Linda! ♥

"A friend is someone who knows who you are, understands where you've been, accepts who you have become and still gently invites you to grow".
Author - unknown

Bursdagskort

Fikk lyst å scrappe kort idag mens minsten tok formiddagsluren sin. Det ble et bursdagskort og her er resultatet. Et av de første kortene jeg lager, så selv om det ikke er perfekt er jeg ganske så fornøyd med dette ;)

lørdag 20. oktober 2007

Heia Brann! :)

Det er Brannfeber og gullet skal hem... Satser på at Brann vinner over Aalesund ikveld (",)

Skulle gjerne vært og sett kampen live, men vi får gjøre det beste ut av det her hjemme i sofakroken. Skal iallfall heve et godt glass rødvin og kose meg med kampen!

Usj.... Brann tapte ufortjent 2-1 på bortebane og gullfeiringen må utsettes... Vinen var nå god da.. Tar seier'n hjem for godt i neste kamp på hjemmebane - da blir det gullfest!! 0(^_~)0

torsdag 18. oktober 2007

Bursdagsfeiring i badeanlegget

Så ble det eeeendelig en etterlengtet 8-års bursdagsfeiring for jenta mi med venninnene sine. Ikke greitt å ha fødselsdag når alle har ferie og er bortreist hvert år.. Først vises bursdagskortet hennes, mye rosa nå og i samme sjanger som innbydelsene til kalaset også ;)

Hun ønsket å feire den i byens badeanlegg, så idag har 14 jenter fått hoppet, tatt sklien, dykket og herjet så mye de orket. Etterpå ble det brus & pizza og annet snadder. Hun ønsket blant annet disse to sortene her, så de ble bakt idag...;

Brownies chocolate chip cookies

Sjokolademuffins som jenta mi pyntet så fint

onsdag 17. oktober 2007

Pumasko

Er det ikke søte Pumasko lille gullet har fått fra pappa's kompis Kenny? Kjempestilige sko og det ser jo nesten ut til at han liker dem selv også, he-he. Må nevne at han syns det var noen rare greier han hadde fått på føttene sine da han måtte opp og stå med dem på (",)

Kenny kjøpte disse til Kevin da han var i USA - hans første sko, stor stas!! ;)
(disse bildene skal scrappes ja, hi-hi)

tirsdag 16. oktober 2007

Bursdagsinvitasjoner

Jenta mi skal feire bursdagen sin med klassevenninnene sine på torsdag, så nå har vi to laget ferdig invitasjonene - selvfølgelig i hennes fargeskala, he-he. Hun syns det er stor stas å skrive brev, pynte og ordne med bilder og papir, så hun var skikkelig ivrig under prosjektet vårt i kveld. Flink er hun også ♥! Selve teksten i invitasjonen står på andre siden, men det gjemmer vi her...
Gjett om hun gleder seg til å dele ut disse i morgen:

Syns bildet er ganske tidig og passer bra når man inviterer til feiring i et badeanlegg. Det er faktisk broren hennes som tok det bildet i bassenget ved hotellet vi bodde på i sommerferien. Han brukte et engangskamera som er beregnet for vann - ganske mange artige bilder ble det ut av det! :)

Julen nærmer seg...

Foto: Lene S. Solhaug
Jeg så KK's julenummer i butikken og plukket det med meg hjem. Det var fullt av gode idèer og ikke minst flere scrappesider av Lene S. Solhaug som gav meg skikkelig inspirasjon til årets juleforberedelser :) Siden jeg er rimelig fersk når det gjelder scrapping og det heller ikke er noe scrappemiljø her hvor jeg bor, er liksom bøker / blader og artikler, internett m.m. arenaen hvor jeg plukker opp info og lærer om alt mulig innen dette temaet.

Full av pågangsmot bare måååtte jeg ha litt ting og tang som Lene benyttet i artikkelen sin, så jeg sendte avgårde en bestilling til Papirgleder og her er resultatet som kom i posten idag, jippi!!

Først skal jeg gjøre unna noen takkekort og bursdagsinvitasjoner for jenta mi, så er det tid for å lage årets julekort... litt etter litt og prøve ut noen teknikker. Gleder meg! ☻

mandag 15. oktober 2007

Ny uke..

Her er et bilde av gullungene mine samlet - eldste er 12 år, så snuppa på 8 år og minsten på 7 1/2 måned. Alle gode ting er tre ♥♥♥

Da er ei ny uke i gang allerede. Mandag etter ferien er alltid tøff, så det var noen trøttinger på morningen her - inkludert meg selv, he-he.. Men nå har jeg fått kaffekoppen i hånden, så det begynner å gå seg til! ☺

Jeg tror jeg skal få ferdig feriealbumet i dag, det skal bli deilig. Da kan jeg få ryddet bort album, bokser med scrappeting og utstyr fra stua vår.... men bare kanskje.. :) For nå er det bare å gå i gang med neste prosjekt som er babyalbumet til minste gullet. Skal bli artig! Og så blir det jo litt kort og sånt innimellom. Jeg trenger scrappekrok ☺!

søndag 14. oktober 2007

Hjemmekos

Da var mine tre barn samlet igjen og vi har kost oss skikkelig. Niesen min Mathilde på 6 år måtte jo få være på overnatting også, så det ble fullt hus og stormende jubel med en gang, he-he! Koselig :)

Jeg er nesten i mål med feriealbumet, så jeg er godt fornøyd med det prosjektet. Kalyani skal på bowling-bursdag til Malisa idag, så dermed laget vi et helt enkelt bursdagskort også.

fredag 12. oktober 2007

Frædan'! ;)

Jammen er det helg allerede. Dagene fyker avgårde og jeg føler ikke at jeg har fått gjort så mye vettugt denne uken heller, he-he. Gått litt tur i finværet, vært litt sosial, slappet av mye og selvfølgelig dullet med minsten - og sambo ;)

Endelig er jeg komt i gang med albumet med bilder fra sommerferien 2007, yeah! Planen var å scrappe det, men med ca 600 bilder tatt i løpet av 3 uker ville jeg aldri blitt ferdig, puh! Litt fotogal her, men det er kjekt med artige minner. Jeg har samlet på mynter, postkort, frimerker, billetter, info ++++ fra Bulgaria som også skal plasseres i albumet, så det er kjekt å dille & dulle med dette. Siden jeg ikke har noe scrappe-krok eller egnet plass for meg selv okkuperer jeg både stuebordet og store sofaen, hi-hi :) I kveld har jeg tenkt å kose meg med litt rødvin attåt arbeidet også. Må bare bli bra det! Sikkert veldig kreativ utover kvelden... *knegg*

De to eldste ungene mine kommer hjem igjen i morgen og det gleder jeg meg stort til. Det har vært litt stille her, så det skal bli kjekt med litt liv & latter i huset. Det betyr imidlertid at jeg er ute i siste liten som vanlig - når de er hos pappa'n sin pleier jeg alltid å rydde og vaske ekstra skikkelig på rommene deres. Det betyr kasting av skrot også - så det blir vel litt slikt i kveld og panikk-vasking i morgen før ankomst, knis!

You can please some of the people all of the time,
and all of the people some of the time,
but you can''t please all of the people all of the time.
(Abraham Lincoln)

~ God helg! ~

tirsdag 9. oktober 2007

Mitt kamera.. og mitt drømmekamera :)

Jeg har for tiden et Canon Powershot G6 kamera og det er fungerer vel helt fint... Jeg ønsker imidlertid å anskaffe meg et skikkelig speilreflekskamera Canon EOS 400D... Drømme drømme.. :) Gleder meg vilt til jeg kan ta det i bruk, men i mellomtiden bruker jeg mitt G6 og knipser i veg... Sånn er det bare når man er blitt hektet på fotografering!

mandag 8. oktober 2007

Tirsdag..

Da er det tirsdag allerede.. Pc'n vår kunne ikke startes igår, så det ble ikke mye blogging på meg. Nå er alt ok igjen, så forhåpentligvis var det ikke større feil som lå bak problemet.

De to eldste barna mine er på høstferie med pappa'n sin, så det er bare meg & sambo, lillegull og katten hjemme. Det er veeeldig stille i huset, men jeg skal prøve å nyte det likevel og kanskje scrappe et album med bilder fra sommerferien 2007 som gikk til Sunny Beach, Bulgaria og Vestby, Norge. Håper jeg kommer godt i gang om ikke annet, hi-hi.. Jeg har en tendens til å tenke litt "manjana" når de eldste er borte... :) I går bare koste vi oss og dro på bowling på kvelden før vi så Brann slå Lyn 3-1 hjemme, yeah.
"Gullet kommer hem"

Det er høst og fint vær, så jeg knipset noen høstbilder igår.

Fine farger!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...