søndag 30. mars 2008

Så var den helgen over..

Rart hvor fort de er over og denne helgen ble vi jo snytt for en hel times søvn også, knis! Har iallfall fått gjort litt idag. Det regnet hele dagen, så jeg har holdt meg aktiv innendørs. Jeg har faktisk scrappet en LO til SkisseCup 2008 hos Papirgleder og var veldig fornøyd med den. Kan ikke vise den her før 15. april, he-he ;) Ellers fikk jeg skrevet helgens andre brev til en brevvenn i England - og det til og med for hånd. Ligger langt etter skjema på den fronten, men fortsetter jeg slik blir jeg vel ajour til helgen igjen!

Den minste go'gutten fikk ny sveis - jeg brukte klippemaskinen på ham for første gang og det gikk rimelig greitt foran speilet på badet :) Deretter vasket jeg ned badet - kryss i taket for det, herlig å ha det gjort! Så - en dag for både husarbeid og hobbyer!

I begynnelsen av klippen...

Kevin - i begynnelsen av klippen... Litt skeptisk, he-he!
Etter klippen... ;)

Kevin i farta etter klipp og dusj! ;)

søndag 23. mars 2008

God søndag morgen...

Kevin bader med mams den 20. mars
Denne lille pjokken har vanligvis et bedagelig sovehjerte på morningen,
men idag var han klar for en tidlig start... så vi har spist frokost og kost oss (mams har drukket mye kaffe), hi-hi!

Idag blir det familiemiddag hos mine foreldre og deretter går det slag i slag med fotballkamper...!
Ute snør det som bare det, ikke det beste for en tur med vogn akkurat!
Jeg skal iallfall sette ei brøddeig nå mens Kevin tar seg en liten formiddagslur ;)
Jeg er vel giret av all kaffien, hi-hi!
Min norsk-tamilske go'jente, he-he! Sminket av Arthena :)
Og jeg kan vise et nyyyydelig bilde av go'jenta mi.
Dette er faktisk et mobilbilde som hun sendte meg da hun var på vinterferie med pappa'n sin.
Hun elsker pynt og stæsj og er ei ekte jente-berte, he-he!
Venninnene hennes pyntet og sminket henne etter alle kunstens regler innen tamilsk dans,
så her er hun... ser maaaange år eldre ut også, ai ai ai.. 0(^_~)0
Kalyani's søte påskepynt!
Kalyani laget den søte påskepynten på skolen...
og jeg sier med det fortsatt god påske til dere som stikker innom her, kjempekoselig det!
Fint om du legger igjen en hilsen også! ;)

lørdag 22. mars 2008

T.S.C vant Everest u13-cup'n i Oslo!

Jeg fikk akkurat inn et mobilbilde og telefon fra en stolt sønn. Han og søsteren er på påskeferie hos pappa'n sin i Oslo. Patrick fikk spille på noen tamilske fotball-lag i cup'n som pågår der. I går spilte han på u15-år's laget og de kom på 4. plass. I dag spilte han på T.S.C sitt u13-år's laget og de vant puljen sin i Everest-cup! Patrick scoret 1 mål i går og 6 mål i dag, så han var superfornøyd med egen innsats!

Her er han med lagets pokal samt sin egen spillerpokal etter helgens intense innsats, he-he :P

Min stolte sønn Patrick med Everst sin pokal og selvfølgelig hans egen spillerpokal også!

Bursdagskort

Her er dagens produksjon av bursdagskort :) Mottakerne har ikke fått dem ennå, men jeg tror ikke at de pleier å komme innom bloggen min heller... iallfall håper jeg ikke de gjør det frem til hver enkelt sin respektive bursdag til uken, he-he!!!

Jeg slet med Henning sitt i går og plukket det fra hverandre idag... kikket litt, grublet og plutselig satt kortet som jeg ville, ju-hu! Jeg mangler fargepatroner i skriveren min, så det blir stempler som jeg ikke har lært å farge med distress ennå, hi-hi.. det vil si at jeg har "sotet" trykket bare. Litt juksing altså ;)

Først ut er min "svigerinne" Linda Beate som blir 31 år på mandag 24. mars.... Jeg har brukt gratulerer med dagen-stempelet på matpapir... det ser veldig uklart ut på bildet, men i virkeligheten viser det godt.

Linda Beate 31 år ;)
Baksiden av kortet, Linda Beate 31 år Så er det den gode kjæresten min Henning som blir 38 år på tirsdag 25. mars.... ♥♥♥

Elsklingen min Henning 38 årBaksiden av kortet, Elsklingen min Henning 38 år..og så er det min "svigerinne" Elin som blir 35 år mandag den 31. mars....

Elin 35 år Baksiden av kortet, Elin 35 år

Gratulerer så mye med dagen, alle sammen! ;)

Strawberry Daiquiri

Måtte bare dele denne drinken med dere - nemlig min favoritt, Strawberry Daiquiri :p Sambo laget oss en god blanding i går kveld til videokvelden, he-he. Frisk og god!

Min favorittdrink, Strawberry Daiquiri
Om du vil lage deg en slik en, følg oppskriften her:

Ingredienser:
4 cl gold rum
1,5 cl ferskpresset limejuice
0,75 cl sukkerlake
2 cl Bols jordbærlikør
5 jordbær
knust is

Fremgangsmåte:
Ha alle ingrediensene i en blender. Lag en jevn blanding og tilsett mer is etter ønske. Hell over i et cocktailglass og pynt med et jordbær.

fredag 21. mars 2008

Påskekort

Litt treg i år, har egentlig kuttet ut å sende påskekort de siste årene.. får ikke noen selv heller, så det...! Men jeg fikk ånden over meg mens lillegutt sov middagsluren sin, så her er to kort laget idag. Tenkte å sende dem til min bestemor Anna og Henning's farmor Aase. Bedre sent enn aldri, ikke sant? Tanken som teller ;)

Påskekort
Påskekort

God påske!

Burde sendt en liten påskehilsen til alle kjente og til alle besøkende som stikker innom bloggen min :) Det er alltid koselig og jeg setter stor pris på om du legger igjen en liten hilsen så jeg vet du har vært her - da kommer jeg innom din blogg for en hilsen også om du har det! ;) Vil du vite mer om hva påsken og dens tradisjoner kommer av, kan du lese mer om det her.

Håper været er flott der du er, slapper av og kanskje har et lite glass med noe rødt oppi og koser deg med på kvelden, he-he! :)

God påske alle sammen!

Nydelige påsketulipaner!
Favorittkoppen min som ungene gav meg til morsdagen i fjor - passer godt til påske, ikke sant?

Dette er min favorittkopp som jeg fikk av ungene til morsdagen i fjor. Kevin elsker pip-pip'n på hanken, hi-hi. Passer godt til påsken, ikke sant?

onsdag 19. mars 2008

the Scarlet Lime...

Jada, så er jeg blitt en spent og skikkelig fornøyd nybegynner-scrapper med abonnement på kits fra the Scarlet Lime, hi-hi :o

Nettstedet blir drevet av en driftig dame som heter Christy i USA - en scrappegal, hjemmeværende 6-barns mamma (!), helt utrolig! :) Jeg starter med April-kit'n som er denne herlige hovedpakken her:

April Main KitApril main this and that......a fun doodle roller from Glitz design lovely papers.....an exclusive stamp from Scarlet Lime..I tillegg kan det bestilles ekstra kits om man ønsker - valgene denne gang er April Project og April Mini. De er skikkelig fine også, men de er ikke publisert ennå for andre de som abonnerer *knegg* ;)

tirsdag 18. mars 2008

Besøkende i hjemmet :)

Det har vært kjempekoselig med besøk selv om vi har hatt en travel tid i det siste. Først var Tove & Viggo på besøk hos oss mellom sitt Thailand-opphold og Spania-tur. Det er noen som har det, he-he... Skikkelig kjekt å hilse på etter gammelt - de er aktive og stadig på farten, ekte livsnytere kan man trygt si ;) Her er et bilde av dem tatt i Spania:

Tove & Viggo koser seg i Spania Lørdag til søndag hadde vi ei koselig snelle på overnatting, nemlig min niese Mathilde som er så kjekk og grei :) Kevin satte stor pris på litt selskap også siden storebror og storesøster er på påskeferie hos pappa'n sin. Her er Kevin og Mathilde i go'stolen på søndag:

Kevin og Mathilde slapper av i go'stolen!

tirsdag 11. mars 2008

Bursdagskort

Jupp, så fikk jeg tid til å snike med meg noen bokser til kjøkkenkroken og scrappe et kort i kveld! Sander ble 10 år og omsider fikk jeg laget kort til ham og gaven overlevert straks etterpå :) Han er en aktiv handball- og fotballgutt med Manchester United som sine store helter.... Kortet er vel litt inspirert av det kanskje... Tag'n er rett og slett en merkelapp med et avisbilde av Sander. Merkelappen er fra et Man United-plagg som sambo kjøpte i Man United-sjappa da han var i Manchester forrige uke på fotballtur... Jada, ekte saker ;)

Kort til Sander 10 år
Detaljer fra kortet
Glimt fra fremsiden av tag
Glimt fra baksiden av tag med avisbilde av Sander på!

søndag 9. mars 2008

Travle dager

Det har vært travelt både på jobb og privat den siste tiden, så jeg har ikke hatt tid til å blogge eller aller minst scrappe, sukk... Vi har ryddet litt i huset og hatt Henning's foreldre på besøk i vårt "store" hjem, ha-ha.... For å frigjøre spisekroken måtte jeg fjerne alle boksene mine med ting, utstyr & stæsj fra kjøkkenet til boden, he-he... Inntil jeg flytter det tilbake (litt etter litt *knegg*) blir det heller ikke noe scrapping... dessverre! Det er to bursdager som jeg skulle ha scrappet kort til, men slik blir det - iallfall for nå! Klør etter å lage kort igjen - og jeg skulle ha laget en LO eller to til runde 2 i Papirgleder's SkisseCup 2008.

I går dro eldstemann på skoletur til Spiterstulen og skal kose seg der på fjellet. Jeg og de to yngste kjørte avgårde til nærmeste by for jenta mi deltok i en minijente-turnering i håndball ;)
Her er laget med en av trenerne:

FSK3 - Ruth Sølvi med jentene... og flotte premier!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...