fredag 31. oktober 2008

Happy Halloween

To skumle hekser Kalyani og Emilie
Her er jenta mi & Emilie på "trick-or-treat" runde i nabolaget 
sammen med 3 klassekompiser - Sondre, Espen og Martin :)

Martin, Sondre og Espen
Kalyani
Les om hva Halloween går ut på her.

mandag 27. oktober 2008

Nok et mappekort!

Dette mappekortet er laget til ei skikkelig hestejente som blir 11 år i dag 27. oktober. Det er nemlig bursdagskort til Michelle i Nittedal. Ha en flott bursdag, snuppa! :)

Bildet av hesten fant jeg på nettet. Det er en vakker hest av den nederlandske rasen Fresian - det er samme type hest som de har på stall som heter Feike.

Mappekort til Michelle, 11 år
Innsiden av mappen m/hilsen til bursdagsjenta
Tag med stempel av hest!
Andre siden av tag'n - bildet av jenta selv! :)
Baksiden av mappekortet

søndag 26. oktober 2008

Høsttur med minsten i vogna i dag!

Jeg tok med meg Jr i vogna og gikk oss en forfriskende tur i høstværet idag. 
Kameraet var med selvfølgelig og det ble knipset noen bilder undervegs. 
Storstormen "Ulrik" herjet her i helgen og det var ikke så mange løv å se på trærne
.. de lå helst på bakken. 
Høstløv
Høstløv
Høstløv
Høstløv
Landligge i havna

Landligge i havna
Kråker i tretoppen

Kråker i tretoppen

fredag 24. oktober 2008

Danseløven Kevin! 0(^_~)0


Kevin danser til "Beat for Beat" på NRK i kveld, hi-hi! Han danser til absolutt alt så lenge det er lyd og rytme. Gutten kan danse 0(^_~)0

PS - endelig virker snutten for de som måtte ha prøvd før uten noe visning her! :P

tirsdag 21. oktober 2008

Mappekort til søsta!!!

Utrolig nok ble det et til mappekort til min kjære lillesøster Linda også som feiret 30-års dagen sin på lørdag sammen med Vibeke :) Jeg skulle jo egentlig ha så veldig god tid og kose meg med kortet, men det ble et skikkelig "stress" med å få det til siden jeg var sliten og lite kreativ på fredagskvelden. Jeg kom nå i mål med det til slutt og hun ble veldig fornøyd heldigvis.

I kortet ble det plass til et par tags med noen vise ord på samt et såkalt "familiesmykke" laget av Dreams of Pearls i Sverige! :) I tillegg kom gaven fra oss samt broder'n & samboer.

Fremsiden av mappekortet til kjære søsta mi! :)
Innsiden av kortet med hilsen og tags og smykkepose!
Bilder av tags
Bilder av tags - andre siden må vite! :)
Baksiden av kortet....
Familiesmykket med navn på mannen i rektangel og navn på barn / stedatter i hjertene! ;)

mandag 20. oktober 2008

Nok et... mappekort igjen 0(^_~)0

På lørdag var vi i et kjempegøyt 30 + 30 års kalas for min søster og venninnen Vibeke. Her er kortet som jeg laget til Vibeke - det ble fyllt med te, kakao og sjokolade... og det hørte jo selvfølgelig med ei flaske rødvin, knis! :) Jeg ville lage kort med bilder av begge to sammen og snek i bildene deres på Facebook, men var det noen av de sammen da... not! Sikkert sensurert pga "latterkick" tipper jeg, he-he! Det var ikke vits å spørre mennene deres om hjelp på den fronten, så jeg brukte noen bilder som jeg fant iallfall...

Tror jeg kan si at dette er noe av det mest vintage-aktige jeg har laget uten egentlig å ville det, he-he! Det ble bare slik en hektisk ettermiddag før festen, puh! Unger skulle leveres til barnevakt og mye styr, knis.. vi kom oss av gårde iallfall!

Fremsiden av mappekortet!
Innsiden ble noe uklar i kaoset!
Nærbilde av Vibeke og noen ord til henne!
Baksiden...

onsdag 15. oktober 2008

En liten barnehagegutt! ;)

I dag startet minsten i barnehage - og barnehagen er splitter ny med åpningsdag i dag! Mye folk, små & store, i et organisert kaos på tilvenning. Kevin stortrivdes og lekte med alt som var å se. Dessuten var det minst like spennende utenfor med store maskiner som har jobbet intenst med å få ferdig bygg og anlegg til åpningen.

Kevin ville faktisk ikke gå hjem etter endt tid i det hele tatt, så tilvenningen går greitt for å si det sånn, ha-ha :) Det blir mer tilvenning resten av uken også, men han storkoste seg. Mye nytt, mange folk, mer støy og mange inntrykk gjorde susen, for han sov både godt og vel etter barnehage og når han skulle legge seg for kvelden. Rimelig sliten kar :) Her er noen glimt fra dagen:

Klar for barnehagen he-he... Klar for barnehagen he-he... Skal vi gå nå?Mye å se på både inne og ute :)... og gøye leker!!!

søndag 12. oktober 2008

Mappekort igjen 0(^_~)0

Det er kjempekjekt å lage disse mappekortene og dette ble jeg skikkelig fornøyd med. Det er til Kevin's fantastiske og sprudlende dagmamma Magnhild aka "Malla" :) Vi var så heldige at hun kunne passe Kevin for 2 måneder fra jeg var i jobb igjen til den nye barnehagen som Kevin skal starte i skal åpne - nemlig den 15.10. Jeg har levert Kevin hos Malla & Arvid og koblet fullstendig ut, for der har han hatt det så utrolig godt. Tenk - hun er 70 år, er høyt og lavt, ut på tur, hjemmelaget mat/middag og med et boblende humør. Utrolig dame!!

Det er nesten så jeg ikke vil ta ham bort fra Malla, men pga arbeidstidene våre er det kanskje best med barnehage i det lange løp.. En ny epoke i Kevin's liv. Han skal til Malla den siste dagen den 14. oktober, så da får hun dette kortet sammen med et gavekort til fotpleie, he-he! :)

Forsiden av mappekortet - Malla & Kevin :)Detaljer fra fremsiden av mappekortet...Innsiden av mappekortet... bilder av Kevin og en liten hilsen...Bilde av Kevin og hans lille hilsen til Malla & Arvid, hi-hi!Slik ser mappekortet ut inni uten den lille hilsenen.. et klokt sitat spør du meg!...og selvfølgelig - baksiden av kortet! ;)

onsdag 8. oktober 2008

Mappekort

Dette er et bestillingskort som skal gis til den kjekke gutten på kortet. Dessverre er han blitt litt "miljøskadet" etter at han flyttet like til Stjørdalen, så kortet er i henhold til bursdagskaren sitt nye drømmelag... svart og hvitt for Rosenborg (..og Man United er en annen favoritt)... 0(^_~)0 Håper både givere og mottaker blir fornøyd. Artig med mappekort - det er litt dill inni der og likevel plass til mer om det er ønskelig :)

Det var med tungt hjerte jeg som Brann- og Liverpool-fan laget dette, huff og huff *knegg*

Mappekort til Christoffer 12 årDetaljer fra fremsidenGlimt av hilsen inni samt tagsUtklipp fra Rosenborg-sang og Solskjær-sangen til Man United....Tags med bilder... til og med en original tag fra Man United klesplagg fra samboer'n min!!! Tags med bilder... til og med en original tag fra Man United klesplagg fra samboer'n min!!! Baksiden av mappekortet

torsdag 2. oktober 2008

Mappekort

Gratulerer med dagen, kjære Tove!

Mappekort til svigermorDetaljer fra fremsidenInni mappekortet Tove er min "svigermor" - sier det selv om jeg & sønnen ikke er gift jeg :) En liten hilsen i bloggen fra meg til deg! Forhåpentligvis har du nå funnet både kortet i postkassen din og mottatt en annen leveranse hjem til deg idag :) Ha en fantastisk flott bursdag! Skulle gjerne komt i kaffebesøk til deg vi, he-he!

Her har jeg distresset mitt 5. stempelmotiv eller noe sånt samt laget mappekort for første gang. Kortet var enklere enn fargeleggingen, men øvelse gjør mester... Det var lettere enn jeg trodde og en artig vri, så det blir nok flere slike heretter. Jeg fant mal til mappekortet på Sukkersøtt - laget av proff'n Camilla :) ...og hadde døgnet hatt flere timer i disse dager skulle jeg tatt en storinnsats på fargelegging med distress'n også. Det er artig, men det krever tid!

Tur i skauen

Det var så deilig vær i går. I 19-tiden dro samboer'n & jeg med minsten på tur over åsen.
Fra utsikten...Fra utsikten... - der inne på basen jobber jeg! Over åsen...Over åsenUtsikt fra linken
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...