onsdag 31. desember 2008

Godt nytt år alle sammen! :)

Tusen takk for det gamle året.. Det er utrolig kjekt å få kontakt og bli litt kjent med så mange flotte personer her inne i bloggeverden. You make my day folks!

Godt nytt alle sammen & kos dere ;)

mandag 22. desember 2008

Bursdagskort til svoger'n min

Min kjære svoger Mikael blir 32 år den 1. juledag. I dag fikk jeg endelig energi og giv til scrapping igjen og det var kjempekjekt. Det var faktisk så artig at jeg til og med distresset dette småfrekke stempelet, ju-hu! Stempelet heter Danielle fra Scrapmagasinet ;)

Innsiden ble kanskje litt kjedelig, men jeg har ikke tid til mer og forsiden ble jo pyntet bra eller hur?! Jeg oppdaget i bildene her at der er noen "mindre" skjønnhetsfeil i ansiktet, men de har jeg fikset på selve kortet (gidder ikke ta bilder på nytt igjen og laste opp).. *knis*

Forsiden av kortet til Mikael
Forsiden - på skrått..
Litt detaljer fra fremsiden..
Litt kjedelig innside kanskje...
..og ei obligatorisk bakside, he-he! ;)

Juleforberedelser så smått i gang igjen..

Endelig går det bedre her i huset. Alle holder på maten og sambo er på nattskift igjen. Det ser ut til at jeg greidde å gå klar den fæle syken også *bank i bordet*!! Jeg orket ikke gjøre så mye likevel i dag, men sambo & jeg fikk iallfall kjøpt inn juletre, handlet julegaver til ungene på vegne av noen samt julegaven til minstemann, he-he :) I morgen gjenstår resten, så da er det bare å hive inn en dispril for den hodepinen som ikke gir seg og svi av kortet mitt skal jeg rekke alt, puh!! :o

Jenta mi har drevet juleverksted på kjøkkenet ikveld. Her er noen av lysene hun har dekorert. Ellers ligger det juletrepynt til tørk og flere prosjektet har hun på gang. Hun er frisk igjen, he-he!

Kalyani dekorerer lys som julegaver...Vi fikk akkurat inn juletreet før sambo måtte på jobb, så det står der alene i all sin prakt og lukter jul. Det må kappes av litt nede i foten for å passe helt i juletrefoten, så vi tar pyntingen i morgen.
..edelgranen er iallfall komt i hus..

lørdag 20. desember 2008

Titt tei, fortsatt her...

... ja det er fortsatt liv her hos meg.. Lite blogging som man kan se og jeg har ikke orket å surfe rundt hos kjente og kjære bloggvenner heller. Håper alle har det bra og jeg skal prøve å få besøkt noen blogger fremover i julen iallfall, fnis :)

Det har vært ei forferdelig uke og det er ikke juleforberedelsene sin skyld iallfall. Kevin fikk den 4. (eller 5.?) barnesykdommen til forrige helg.. Søndag ble jeg dårlig og har ligget siden med skikkelig influensa. Jeg har hverken hatt det eller hodepine før, så jeg har ligget fullstendig utslått og elendig uken til ende.. I går fikk jeg grei beskjed av min kjære om å komme meg til legen, så da måtte jeg dit.. Ja faktisk ble jeg sykmeldt frem til jul for å komme til hektene igjen! :o Det var i grunnen veldig deilig å vite at man får lov og får tid til å ta seg inn igjen etter legens ordre, så da har jeg litt mindre dårlig samvittighet for jobben og kollegaer som har mye å gjøre... Vel - ta seg inn igjen... Kevin ble ferdig med spysyken i dag, så det siste halvannet døgnet har det ikke vært så rolig... Noe mer som "går" her nå, sååå ... Slitsomt! Det er vel sant som det sies - det første året i barnehage er rimelig turbulent når det gjelder smittsomme sykdommer/virus som herjer. Minsten her i huset startet 15.10 i år og det har nesten vært noe siden den dagen. Jaja - får ta det som det kommer, ikke annet å gjøre egentlig :)

Kevin hadde spysyka og mamma var slakk på fredag... i bakgrunnen sover han på pappas fang.. En liten Elias-tattoo var stas må vite... fikk frem smilet! ;)

Kevin har spysyken og koser seg med mamma og pappa på fredag 19.12.08Status: "Jeg er slakk og har lite energi, minsten er slakk også og sambo jobber nattskift.. Har knapt vært utenfor døren den siste uken"...Jeg smiler apatisk over julegavelisten og tenker at det er bare 4 dager til jul!! :o Har mye igjen, vi har ikke juletre ennå, vi har ikke bakt julemanna eller pepperkaker ennå, huset er hverken vasket eller klart til julen.. Får se over helgen hva vi får til. Ungene har jo skoleferie, så de får være mine små hjelpere der de kan. Orker bare ikke stresse med noe nå - og det er helg, så vi skal bare slappe (mer) av her i huset, hi-hi!

Her er noen bilder fra tirsdag - Kevin var rimelig frisk igjen og mens moren lå i halvsvime på sofaen og pappa ute på handletur koste han seg i storskapet med havregryn, kjeks og litt annet moro som kan strøes utover gulvet og skliiiii i, knis... Koste seg han... :)

Rampete KevinHa en koselig lørdagskveld!

søndag 14. desember 2008

3. søndag i advent

Tenk - det er tid for å tenne det 3. lyset i adventsstaken allerede.. Tiden flyr! Ja det går faktisk så fort at jeg glemte helt å blogge 2. søndag i advent, hi-hi. Dermed tar jeg begge i dag.. fnis! :)

2 lys for håp og glede...Så tenner vi to lys i kveld,
to lys for håp og glede.
De står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi to lys i kveld,
to lys for håp og glede.

3 lys for lengsel, håp og glede...Så tenner vi tre lys i kveld
for lengsel, håp og glede.
De står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi tre lys i kveld,
for lengsel, håp og glede.


Da lusker jeg tilbake til sofaen.. Har en liten gutt som har 40'C i feber, øyekatarr og utslett.. kanskje den 5. barnesykdommen som herjer i barnehagen hans... Skal til legen med ham i morgen. Føler meg rimelig slakk og uvel selv - har komt gradvis utover dagen. Forkjølet, tung i hodet og vondt i hele kroppen.. Varm tekopp, pledd og kos med minsten nå, sukk.. De to eldste er ute og nyter åpen julegate og sambo er på jobb til kl 19. Det blir stille i huset - deilig, hi-hi! Sjelden kost i disse dager, må nytes nååå.. Kos dere!

lørdag 13. desember 2008

Lucia-dagen

.. Idag er det lørdag 13. desember og Lucia-dag. Barnehager og skoler er stengt og vi markerer ikke denne dagen, så sånn sett er det bare en vanlig lørdag her i huset.. Jeg har likevel bakt 26 stk lussekatter som ligger der fortsatt gode & varme i kurven på kjøkkendisken.. bare ikke like mange lenger, hi-hi! Jeg & mine tre barn pluss niesen min Mathilde har forsynt oss.. snart kommer Henning hjem fra jobb og da ryker nok enda flere tipper jeg, knis! De var kjempegode - oppskriften fant jeg hos Tine Meierier faktisk!

Nå skal jeg slappe av litt med en varm kopp og en til lussekatt før jeg kaster meg over pizzadeigen for kvelden.. Dessverre har jeg en liten gutt som er syk.. Kevin har feber igjen og er tydelig ikke i form.. er redd han får øyebetennelser også, helt røde og rennende øyner nå.. Huff... :(

Svart senker natten seg
i stall og stuer.
Solen har gått sin vei
skyggene truer.
Inn i vårt mørke hus
stiger med tente lys
Santa Lucia....Santa Lucia

Om du vil lese mer om Lucia-feiringen kan du finne mer info her.

"Jul hos kystnissene"

Jenta mi går på dans og kunst på kulturskolen. I går arrangerte de "Jul hos kystnissene" og holdt to flotte forestillinger. Jeg tok med meg niesen min Mathilde på 7 år på den siste. Her er noen bilder fra kvelden. Imponerende små & store, veldig dyktige og modige ;)

♥ Kalyani var en dansende kystnisse - før forestilling #2 her ♥

Kalyani som kystnisse
Deler av koret og drama-gjengen sitter der
Orkesteret sitter under stillasene og syngende kystnisser popper opp overalt - dyktig vokalist i midten der!
Litt mer av orkesteret nede og de litt eldre dansende kystnissene øverst
Her danser Kalyani og mange små kystnisser på slutten av forestillingen!Her er niesen min Mathilde etter at forestillingen var over - med Kalyani's blånisselue ;) Det endte med at vi tok med oss Mathilde hjem til oss for overnatting også, he-he!

Mathilde

fredag 12. desember 2008

Nissefest i barnehagen

Jeg avspaserte en time fra jobb i dag, hentet snuppa mi etter skoletid og sammen dro vi i barnehagen til minsten. Der var det nissefest utendørs for barna m/familie. Det var nydelig vær, men skikkelig kaldt. Personalet var utkledd i nisseutstyr av ymse slag og satte en flott ramme rundt arrangementet. Varm gløgg, kaffe og pepperkaker gjorde susen for store som små, he-he!

Her er noen bilder fra barnehagen - det er egentlig fotoforbud der, så det er ikke så mange jeg vil vise frem her.. men snuppa og minsten og jammen et bilde av meg med minsten kan legges ut.

Kalyani og Kevin på rompebrett i barnehagen!
Kalyani varmer seg på gløgg og gode pepperkaker!
Mams må sørge for at minsten får tørket rennende nese og satt på votter som han ikke klarer å ta av seg, hi-hi! :oDet var mange snille barn i den maritime barnehagen, så jammen kom naust-nissen på besøk med gaver i hummerteina si!! :o *knis* Som du ser, så er sikkerheten ivaretatt - redningsvest er viktig!

Naustnissen kom på besøk... ;)Ha ei riktig herlig helg alle sammen!! ;)

torsdag 11. desember 2008

Julekosfest med eldstemann

Travel dag... Reiste til Bergen pga jobb kl 7 og kom hjem kl 17.30... så var det bare til å pakke stellevesken, kamerabag, stor korg med ca 30 stk hjemmelaget skillingsboller fra kvelden før og minsten i armene - vi er klar for julekosfest med eldstemann og klassen hans. Sambo har allerede satt av snuppa mi, for hun har generalprøve i samme tidsperiode for juleshowet til kulturskolen i morgen. Sambo gidder ikke bli med på slike ting og jeg har (dessverre) gitt opp å mase om det.. Jeg og minsten skal klare oss vel... Puh! :o

Minsten løøøøper rundt i 2 timer blant små og store og storkoser seg. Jeg prøver å ha øyner både foran og bak for å ha kontroll på ham. Innimellom blir det kaffe, prat med de rundt bordet, loddsalg, flott underholdning av ungdommene og en koselig stund (!) sammen i flotte, julepyntede lokaler. Gjett om det var mange gode bakverk og kaker tilgjengelig, hi-hi! Fikk såvidt filmet min sønn som hadde danseshow med to kompiser, stilige karer det ;) Dansen var med humoristisk vri.. gutta begynner å bli store gutter, hæ-hæ... "Britney boys" var fjasenummeret... jada, mamma har det på film, knis! 0(^_~)0

♥ Mine to gutta boys etter julefesten i kveld ♥

Kevin og Patrick
Kevin og Patrick

tirsdag 9. desember 2008

Julekort på veg ut...

Det er ei hektisk uke. Ungene har sine aktiviteter som vanlig + ekstraøvinger, julekosfest, nissefest og juleforestillingen "Jul hos kystnissene" med den lokale kulturskolen som en grand finale fredag kveld. Det er kjempekjekt, men det er mye å huske på og følge opp, bakedugnad og åpen lommebok hele uken til ende, hi-hi ;) Ser for meg noen kodak-moments, fnis.. Har booket plass på fremste rad på forestillingen, så dermed skal det være fritt åsyn mot scenen og jenta mi m/flere. Berre lekkert for en fotogal uten godt lys til kameraet sitt.. Jaja!

Jeg har stort sett bare fått strikket sokker og skrevet litt julekort så langt denne uken. Her er de første som er klar til utsending i morgen. Julekortene ble bestilt på Nfoto og de personlige frimerkene ble bestilt fra Posten. Dessuten har jeg brukt grunge-stempelet fra Stempelglede med staz-on på hjørnene fremme på konvolutten for å lage en slags ramme. Stemple kan man gjøre overalt og dette er vannfast, ju-huu! ;)

Julekortene starter så smått og bli klare for utsending...

søndag 7. desember 2008

Juleverksted med jobben i går!

Jeg og jenta mi var på juleverksted med jobben min i går og koste oss i 3 herlige timer sammen med de andre der i regi av Velferdsklubben. Vi laget kremmerhus, pyntet kubbelys, laget julekort og julepynt. Vi har fortsatt en pakke igjen hvor vi skal lage flotte engler (det meste av utstyret kommer fra Panduro Hobby).

Jeg var i bakegjengen og hadde med meg ostekake (stjerna i bildet). Det var godt med kaffe, julebrus og bakst innimellom arbeidet. Jammen kom StatoilHydro-nissen innom til alle de snille ungene også, hi-hi! Koselig & avslappende ettermiddag ;)

En kollasj med bilder fra juleverksted med jobben min!

Dåpskort

Min søster skal være gudmor i dåpen til denne flotte vesle jenta som skal hete Ella Margrethe idag. Jeg ble spurt om å lage kort, så dette ble til fredag kveld :) Jeg har benyttet scanneren denne gang og syns kanskje fargene ble litt lyse. Det er iallfall et råååsa / beige kort ;)

Dåpskort til Ella Margrethe
Tag'n på fremsiden av kortet
Innsiden - scanningen kuttet litt av kantene i kortet dessverre
..og baksiden på kortet ja! :)

lørdag 6. desember 2008

Juleting og tang i helgen

Litt julestemning i dette bildet, ikke sant :) Har lekt meg litt på nettet og laget meg nytt profilbilde på Facebook. Jupp, jeg styrer på der inne også, he-he!

Mitt siste profilbilde på Facebook, tji-hi!Nå har jeg laget ostekake og kanskje må jeg supplere med en sjokoladekake også. Skal på juleverksted i kantina på jobben i dag og jeg er i bakegjengen. Vi skal lage julepynt, julekort og litt kreative saker som jeg ikke vet om ennå. Skal bli gøy det. Tar med meg jenta mi slik at vi to får noen timer bare oss to sammen med de andre der. Gleder meg :)

I morgen skal hele familien spise julemiddag på kafè sammen med mine kollegaer også, så det er mange sosiale tiltak med jobben i desember for min del. Ungene syns det er sååå kjekt å få bli med på det, så vi ser frem til å spise søndagsmiddag ute i morgen.

Ha ei god helg folkens - husk, ikke stress! ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...