onsdag 18. november 2009

Publisert!!

Lokalavisen Firdaposten satt i gang et bokprosjekt i samarbeid med Selje Forlag basert på foto fra en dag i Florø - nemlig den 9. juni 2009.

"Fotodokumentasjon av kvardagen i Flora tysdag 9. juni 2009. 

Dette var ein heilt vanleg dag i Flora kommune. Skuledag, arbeidsdag, fridag, litt regn, litt sol, litt av det meste. Men òg ein heilt annleis dag, fordi svært mange floraværingar greip kameraet og tok utfordringa frå Firdaposten om å fotodokumentere sin eigen kvardag gjennom eit heilt døgn. Redaksjonen fekk inn 3000 bilete å velje mellom. I boka har 86 fotografar fått bilete på trykk, til saman 260 foto, som på eineståande vis dokumenterer dei 24 timane eller 1440 minutta som var tysdag 9. juni 2009 i flora kommune."

Linda Bruvik, David E. Antonsen med flere i Firdaposten har gjort en kjempejobb! Den ble lansert i går og det var ei flott og fargerik bok med innslag fra hele Florø gjennom et helt døgn. Siden jeg kom fra Stavanger ca 17.30 den dagen var det ikke så mye jeg deltok i, men jeg sendte inn 4 bilder og fikk to publisert:

 Det øverste bildet er tatt av dansegruppa til jenta mi
som nettopp har avsluttet en kjempeflott danseoppvisning
for familie og kjente.
 
Dette bildet tok jeg etter danseoppvisning i byparken
- hun og busken matchet så flott i lillafarger :D


4 kommentarer:

Astrid sa...

Gratulerer Eli!! Så kjekt å ha fått med to egne bilder i boka:-)) Bildet av jenta di var jo kjempeflott!! Stilig bilde på bokens fremside også. Jeeeeses....sprek dame! Kanskje jeg finner denne under årets juletre......

Klem,
Astrid

❤ Kaia sa...

Flotte bilder !!!
Klem fra Kaia

Laila Anita sa...

Fine bilder ja! Jeg har boken jeg også, men jeg kom meg ikke ut med kamera den dagen. Derimot så var dattera mi i Soldalen med klassen den dagen og tok med seg kamera, så hun har tatt et bilde, og er med på et annet :-) Veldig kjekk bok! Sees vel på lørdag?? :-)

Rita sa...

Gratulerer med velfortjent oppmerksomhet for bildene dine. Ikke bare tar du fine landskapsbilder på turene dine, du har tre nydelig flotte motiv i hjemmet. Så det er bare å knipse i vei!

Gleder meg til jul allerede, håper jeg får denne boken i gave. 09 juni var en spesiell dag for familien, så den blir aldri glemt.

Snakkes :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...