lørdag 31. januar 2009

Med ønsker om ei riktig god helg! ;)

Utsikt fra Linken i Storåsen - bildet tatt 30.01.09!


Det har vært ei laang uke.
Jeg fikk meg en smell i ryggen søndag for en uke siden og har knasket smertestillende og prøvd å ta det rolig siden. Legen sa det var lumbago og anbefalte ibux som beste medisin...
Jeg ble ikke sykmeldt, så på jobben har jeg underholdt kollegaer med allsidige sitte-, stå- og gåstillinger, hi-hi..

Det er vondt men samtidig bare tragi-komisk hele greiene, så hva annet kan man gjøre enn å le av det.. Det er ikke godt å hverken stå eller sitte og kontorrotte som jeg er består dagen min mest av alt av det... Skulle egentlig til Bergen i tre dager, men det turde jeg ikke ta sjansen på. Skulle jo hjem igjen også, hi-hi!

Min kjære søster tok seg av mine to yngste barn etter jobb i går siden jeg ble fotballenke for helgen.
Da tok jeg sjansen på en tur i skauen alene med kameraet på slep for å prøve å gå litt i ulendt terreng.
Herlig tur men gjett om jeg var kaputt etter at "skroget" stivnet til igjen etter turen, sukk..
Du kan se her for flere bilder fra turen min iallfall. Herlig vær!

PS - var innom Lommelegen nettopp for å sjekke hva lumbago egentlig er..

Ble ikke akkurat beroliget..

"Lumbago er ryggsmerter med usikker organisk forklaring lokalisert i nedre del av ryggen. Det arter seg som smerter, muskelspenning og stivhet nedenfor ribbensbuen og ovenfor nedre baken, som oftest uten utstråling til bena, da vi da ofte snakker om ischias og skiveskader. Dessverre kan det bare hos 15 %; av pasientene påvises en spesifikk årsak til smertene. Det er liten vits i røntgenundersøkelse fordi det sjelden gir noe svar. Jeg kan trøste deg med at 90 %; av pasientene blir bra innen 6 uker og 95 %; er friske etter 12 uker. "

.... Angst!!! Det har jeg hverken tid eller ork til å holde ut så lenge!
Hva var nummeret til den nye naprapatklinikken i by'n!!!! :o

onsdag 28. januar 2009

Gratulerer..

Min kjære mamma Rut Karin har bursdag i dag - og jeg ønsker deg hjerteligst til lykke med dagen! Hun har kjøpt seg laptop og er blitt en racer på å surfe på nettet nå, så kanskje er du innom og leser denne i løpet av bursdagen din, he-he!! Vi kommer på besøk senere!! ;)

Bildet er av mamma i syden på slutten av 60-tallet vil jeg tro. Jeg har lånt gamle bilder av foreldrene mine og scannet inn i massevis de siste dagene. Jeg har ikke funnet så mange nærbilder av henne ennå, men dette kunne jeg ha til kortet hennes ;)

mandag 26. januar 2009

Bruce the Boss på Koengen! ٩(●̮̮̃•̃)۶

Bruce Springsteen and the E Street band = fantastisk musikk og live konsert! Jeg har fått oppleve ham flere ganger på konserter i Norge - og nå skal vi på Koengen i Bergen 10. juni på konsert igjen, ju-huu!!! Overlykkelig ;)

Bruce Springsteen - 'Working on a Dream'!

Blogcandy-alert hos Xtinas Scrappeverden!

En til herlig blocandy - se så mye lekkert... Du har til den 9. februar kl 23.00 å melde deg på. Sjekk Xtinas Scrappeverden for mer info om blogcandyen og ikke minst - se og nyt alt det lekre og kreative hun lager. Stor inspirasjonskilde!! :)

lørdag 24. januar 2009

Fotoutfordring fra Kate

God lørdag alle sammen! Jeg har fått en artig fotoutfordring fra Kate, bare se her..
 • Gå til foto/mapper. Ta ut den 6. mappen og deretter det 6. bildet i denne mappen.
 • Sett bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet.
 • Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen.
 • Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.
Her er mitt 6. bilde fra den 6. mappen min i den 6. inndelingen min, puh!

Patrick og Kalyani står på ski 29. februar 2004. Jammen var det snø den dagen!!Dette er et bilde tatt 24. februar 2004 av de to eldste barna mine, Patrick og Kalyani. Her står de på ski rett utenfor huset - skal si vi hadde snø den dagen, hi-hi! ;) Dette er jo hele 5 år siden nå, så det vil si at Patrick var 8 år og Kalyani bare 4 1/2 år. De hadde det iallfall veldig artig sammen ser det ut til.

Beklager dårlig kvalitet på bilde fra en foto-cd som er lagt inn på PC'n..Herlig å mimre litt ved hjelp av en liten utfordring ;)

Og nå utfordrer jeg disse damene til å lete litt i sine mapper...
Eli
KKannDesign
Irene
Rita
Tara
Sonja

Bursdagskort

Det er mange bursdager fremover, så det er bare til å bruke tiden ser jeg. Jeg laget dette kortet i går kveld fra mine to eldste barn til pappa'n deres som har bursdag snart. Den blanke siden inni til venstre skal dekoreres av barna selv, så den lar jeg stå blank for fotograferingen til bloggen ;)

Forsiden av bursdagskortet
Innsiden - den blanke siden til venstre skal barna dekorere selv
...og baksiden ja! ;)

fredag 23. januar 2009

Hastekort til fjortis!

Min sønn fikk telefon om en overnattingsbursdag hos en kompis. En hel gjeng gledet seg til å feire 14-års dagen til Emil!

....og jeg kastet meg over et raskt kort. Jeg vet jeg har noen fine bilder av ham, men de fant jeg jo ikke.. Hvilket favorittlag har han - et naturlig spørsmål til fotballavhengige tenåringer det, hi-hi. Svaret ble Barcelona og Manchester United og et bilde av begge logoer fant jeg på nettet. Slik ble det kjappe kortet og sønnen min kunne fornøyd ta det med heldigvis! ;)

Forsiden - Emil 14 årForsiden av kortet
Innsiden - penger ble lagt i lommen på venstre sideInnsiden - i "lommen" til venstre ble det lagt penger brettet på forunderlig vis :)BaksidenBaksiden av kortet - åff kårs! ;)

torsdag 22. januar 2009

Blogcandy-alert hos Eli

Eli reiser over dammen til Uniten og har blog-candy med påbygging.. Hun startet med denne herlige border-punchen fra Martha Stewart, sukk.. Det blir opp til 7 ting som hun supplerer inn litt etter litt. Snadder! Hun lager de flotteste kort og kreasjoner av papir, så ta deg gjerne en runde for inspirasjon og ren nytelse ;)

Trekningen skjer 15. februar kl. 21.00.

Go'bit til meg!

...Laaang våkenatt... tidlig opp, fly til Bergen med skikkelig risting/turbulens... Småuggen, trøtt og klar for heldagsmøte som jeg var referent for... hjem igjen med enda mer vind/risting/turbulens.. Småvarm og uggen, godt flyturen ikke varte lenger (hadde kjekt selskap iallfall)... Hentet de to yngste barna hos mor og hjem til eldstemann som er syk... Kos, klem og prate med barna, sjekke post og... aaaahhh, se hva jeg har fått i posten idag...

Mmmmm, tekopp og sofakrok med herlig blad.. Yes! ;)
Ett Trykk

tirsdag 20. januar 2009

Eli is a Metal Pig in Chinese Astrology!

Dette ifølge nettstedet Chinese Horoscope som jeg oppdaget via bloggen til Monika, hi-hi! ;) Det står mye artig her og beskrivelsen om meg som person er utrolig korrekt *knegg*

Her er min skorpion forresten, he-he.. tattoo utført i USA i -94
Bilde av min ankel med skorpion og tribal lenke rundt...Her kommer litt info om meg sånn "generelt sett" i hjemmet ifølge horoskopet, hi-hi ;)

Family Life Home and Abroad
The Pig as a ParentPigs are devoted mothers and fathers. They are affectionate and loving, supportive and caring parents. They are homebodies, preferring to stay at home with their families than to go out on the town. A Pig's priority is his children, and curse the man who dare to hurt his child or to lay a hand upon him. A Pig can be a real monster when he feels his family is threatened.
The Pig as a ChildPig children are joyous children. They giggle and twirl and are truly enjoyable to be around. These children love to play with other children and usually have many friends. They have confidence in themselves and in others.
The Pig as a FriendPigs are great friends to have on your side. They will nurture you, care for you and make sure you have everything you need. In times of trouble, Pigs are genuine friends who will give you the shirt off of their backs if you need it. They entertain their friends and host parties as often as they can. Any chance to gather n a social setting is enough for a Pig to have a party and most of the time, he doesn't really need an excuse to host one. They are loyal and good-natured, always willing to lend a hand or an ear.
The Pig at HomePigs have comfortable, friendly homes that just invite you in. As much as they love company you can believe their homes are going to reflect materialistic gains. Pigs like to show off assets and pay close attention to their decorations in their homes. They can certainly make something out of nothing; however, they don't make cleaning or chores a top priority.
The Pig on VacationAs much as Pigs love food they would truly enjoy a culinary experience on vacation. When traveling they tend to dine at the finest restaurants, eat the richest chocolate and drink the most expensive champagne. In addition, their natures to be relaxed and laid back would lead them to an easygoing vacation somewhere on an island or in a resort where they can hang out and be completely taken care of.

mandag 19. januar 2009

En utfordring...

Fikk for alt for lenge siden ei utfordring av Kate der jeg skulle fortelle syv ting som ingen vet om meg. Vet ikke om det er så mye som ingen vet om meg, men her kommer det i alle fall syv ting som ikke mange vet om meg her på nett :)
 1. Jeg er nå forlovet med min første kjærlighet, Henning.. Vi var sammen et par år da vi var tenåringer ♥ Tenk at vi skulle finne sammen igjen etter så mange år på hver vår kant, hi-hi!
 2. Jeg har sertifikat for tung motorsykkel og har lyst å kjøre på tur - men jeg eier ikke MC selv (foretrekker chopper-sykler)
 3. Jeg har operert ørene mine og har ikke lov til å dykke eller svømme under vann.. snufs..
 4. Jeg liker ikke å møte et rotete kjøkken om morningen.. da er jeg trøtt og vil ha det rent og greitt :o Gidder ikke begynne å rydde som det første jeg gjør på morningen, fnis..
 5. B-menneske
 6. Var aktiv fotballspiller i mine glansdager (samt turn og handball)
 7. Nå er jeg blitt veldig bedagelig anlagt - men jeg liker å komme meg ut på tur eller trene sammen med noen. Trenger et spark bak for å komme i gang eller prioritere det midt opp i hverdagstravelheten :)
Utfordringen ønsker jeg å sende videre til Nina, KKannDesign, Rita og Eli.

lørdag 17. januar 2009

Utvidet blogg :)

Jeg har sett så mange flotte blogger som er utvidet fra 2 til 3 kolonner i det siste. Dette ville jeg gjøre selv også, men visste ikke hvordan.

Helt tilfeldig kom jeg over bloggen til Fru Fjeldhammer's kaos som trengte hjelp... og det var hjelp til samme problemstilling som jeg selv lurte på. Gjett om hun hadde fått respons på innlegget sitt, thi-hi :) Inger hadde lagt inn denne linken med tips om hvordan du endrer dette i oversikt --> html-fanen. Og det funket utmerket hos meg etter et par småproblemer, puh!!

Bursdagskort og kjøkkenklut

Jeg har ikke vært så produktiv i det siste, men jeg kan vise det ene kortet jeg har laget. Det er til Mariell som endelig ble tenåring tidlig i januar :)

Forsiden av kortet med bilde av ei fnisete tenåringsjente :)Fremsiden - fnisebilde av ei nydelig jente
Innsiden - det ble satt på pengelomme på venstre side herInnsiden - det ble satt på pengelomme på venstre side
Baksiden av kortet må vises ja....og den obligatoriske baksiden av kortet, he-he!


Jeg trives med småprosjekt som jeg kan strikke på dann og vann. Disse kjøkkenklutene har det blitt mange av etter hvert. Denne ble strikket i lillafarget PT Petunia-garn og brukes nå på kjøkkenet til min bror & svigerinne ;) Oppskriften finner du her om du vil prøve deg. Den lille hempen har jeg heklet på slutten, står ikke i oppskriften. Greitt å kunne henge dem opp :)

Strikket kjøkkenklut i lillafarget Petunia-garn

onsdag 14. januar 2009

Til minne om ei fantastisk dame...

Hele familiens kjære tante Bitten sovnet stille inn i dag, 95 år gammel... Hun var et fantastisk menneske som vi alle er så inderlig glad i. Hun er egentlig min far's tante, men hun er tante Bitten til alle, små som store.. ja egentlig en svært kjær, ekstra bestemor.. Hun var ikke gift og hadde heller ikke egne barn, så hun favnet om familien og var et utrolig varmt, klokt og givende menneske og et klart samlingspunkt for oss i alle år.. Hun flyttet til Oslo som ung og tok sykepleierutdanning og jobbet som sykepleier i forskjellige avdelinger / funksjoner på Ullevål sykehus like til hun ble pensjonist. Med en herlig gjeng venninner fra sykepleier-miljøet ved Ullevål har hun reist land og strand rundt og opplevd mye.

Vi har heldigvis fått vært med henne også i den siste tiden, fått pleiet henne litt og tatt et godt og rolig farvel. Det gjør så inderlig godt midt opp i alt - men det er likevel så uendelig trist at hun ikke er med oss lenger. Savner henne dypt...

Dette bildet ble tatt 5. august 2007 hos henne
Hun likte ikke å bli tatt bilde av men gjorde et unntak her for mine søte små, Kalyani - Patrick - Bitten og lille KevinHun likte ikke å bli tatt bilde av men gjorde et unntak her for mine søte små,
Kalyani - Patrick - Bitten og lille Kevin

onsdag 7. januar 2009

Årets første kort!

Jeg har ikke scrappet noe siden i fjor, så det var herlig å få laget det første kortet i 2009, he-he! Dette er til min bror og hans samboer som flyttet inn i nytt, koselig hus.

Forsiden av kortetForsiden av kortet
Detaljer fra forsidenLitt detaljer fra fremsiden, hi-hi...

Detaljer fra forsiden.. vanskelig å se, men tags og hus er satt på puter..

Mere detaljer ja.. :)litt bling bling må til...
Innsiden av kortet..innsiden av kortet..
..og til slutt baksiden av kortet....og til slutt baksiden ;)

torsdag 1. januar 2009

Litt fra nyttårsfeiringen... :)

Et lite bilderas fra vår lokale måte å feire nyttårsaften på med utkledning for store og små, gå nyttårsbukk, paradetog gjennom by'n kl 20 som heter Barnekjippen og deretter hovedparaden Kjippen gjennom by'n ved midnatt.. Se innslag/ytringer i Kjippen eller folkelivet ved å klikke på lenkene. Vi feiret forlovelsen vår, så vi hadde en litt egen agenda innimellom som ikke vises her, knis! ;)

Hele familien var først samlet til nydelig middag hos mine foreldre og deretter gikk det slag i slag utover kvelden og natten, knis 0(^_~)0

Bjarne (kompis) som er fast innslag hos oss og min kjære bror Per Tore er klare for fest sammen med min "svigerinne" Linda Beate :)
Klar for fest - Bjarne og min bror Per Tore, he-he...!!Niesen Mathilde, jenta mi Kalyani og søsteren min Linda går nyttårsbukker
Nyttårsbukker.... Min niese Mathilde, jenta mi Kalyani og min søster Linda Annette, he-he...Simen, Bjørnar, min sønn Patrick og nevø Mathias som nyttårsbukker
Nyttårsbukker - kompisene Simen, Bjørnar, min sønn Patrick og min nevø Mathias klar for runder, he-he! :)Min sønn Kevin som klovn til Barnekjippen
Kevin er klar for Barnekjippen 2008Jenta mi Kalyani som engel i Barnekjippen.. ikke helt i form hun
Kalyani er klar for Barnekjippen 2008Og her er jeg i Barnekjippen, fnis...
Her er jeg - Eli Kristin, knis! ;)Henning & jeg.. fotografen fikk ikke til kameraet mitt, så det ble liiitt venting og prøving.. ser ikke helt ut som glade nyforlovede her gjør vi vel, ha-ha! :)
Ser ikke akkurat ut som nyforlovede her, knis... fotografen fikk ikke til kameraet mitt, så det ble som det ble, hi-hi! :)Kevin og Henning i Barnekjippen
Kevin og Henning i Barnekjippen! :)Litt fyrverkeri hører med.. ikke så lett å knipse..


Vi forlovet oss....

..på nyttårsaften 31. desember 2008!
♥ Eli Kristin & Henning ♥

Vi forlovet oss 31. desember 2008
...våre ringer...
...blomster på dagen..
...litt festdrikke... ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...