lørdag 28. mars 2009

Bursdagskort a la Vintage stil..

..iallfall har jeg prøvd meg på et vintagekort, fnis! Det er mye papir, lag på lag og blomsterdill og blonder.. ulikt meg, men det var utrolig kjekt å lage dette :) Kortet er kanskje ikke noe typisk bursdagskort, men det er til min svigerinne og teksten passer så godt til henne! Ü

Kreditt: Det gamle, flotte bokpapiret fikk jeg av Rita. Tusen takk snuppa! ;)

Forsiden - kortet til Elin med stempel fra Ett Trykk
Detaljer...
Mer detaljer...
En sladdet innside, he-he...
The end! ;)

onsdag 25. mars 2009

Bursdagskort til min kjære.. ♥

..som har bursdag i dag, men som dessverre måtte avgårde på reise i forbindelse med jobben, snufs. Han fikk iallfall overlevert kort og gaver før avreise. Han ser frem til sesongstart for båtlivet og jobber med å klargjøre en båt som ble kjøpt inn i høst. Gavene er i den sjanger'n og jeg prøvde å få til et kort med snev av forventning om sommer & sol på sjøen, hi-hi! ;) Ikke så lett en sen kveld i en mørk kjøkkenkrok etter jobb, barnehagefest, bursdagsfest og køying av barn, puh.. Her er iallfall kortet som han fikk ♡

Ja det er lov å drømme om flotte båter, sol og herlige opplevelser på sjøen :P
Detaljer fra fremsiden...
..virkeligheten, he-he.. en passe stor båt for flotte opplevelser i egen skjærgård! ;) ♥ Gikk tom for E'er og R'er også gitt!!
Måtte jo slette vår personlige hilsen til mannen ♥
Det er så travelt for tiden, har ikke hatt tid til hverken kortlaging eller nettsurfing som jeg håpte på :/ Det er mange bursdager også, sukk... Jeg hadde store planer om å lage kort i god tid og med diverse detaljer/idèer, men det ble ikke slik. Har likevel fått laget de to kortene denne uken, så jeg må se hva mer jeg klarer å få skviset inn på sene kveldstimer.

Tusen takk for alle koselige hilsener fra kjente og kjære bloggvenner. Setter stooor pris på dere - skal få besøkt dere så snart jeg kan!! Ha en super onsdag kveld! :)

Bursdagskort

Vi var i bursdagskalas til min svigerinne i går. Hun ble 32 år og fikk dette kortet på dagen sin ;)

Forside - kort til Linda Beate
Innsiden - teksten er sladdet bort ;)
The End!

fredag 20. mars 2009

På Brandsøyåsen i dag! ;)

Det var nydelig vær idag, så jeg tok meg en flott tur i skauen alene etter jobb. Kameraet var selvfølgelig med på tur.. og turen gikk opp på Brandsøyåsen. Du kan se flere bilder her.

På veg opp til Brandsøyåsen
På veg opp til Brandsøyåsen
Utsikt fra Brandsøyåsen

Kort til to fotballgale bursdagskarer :P

Snuppa mi ble invitert i bowlingbursdag til to kamerater som feirer 10-års dag sammen. Begge er fotballgale Man United fans, så da måtte det bli noe i den duren. Laget kortene i full fart i går kveld. Håper de faller i smak - det sitter langt inne for en Liverpool-fan å snekre til noe sånt... fnis! :P

Jørgen sitt kort
Fremsiden på Jørgen sitt kort
Innsiden er sladdet, helt enkelt laget til..
Baksiden av kortetNiklas sitt kort
Fremsiden på Niklas sitt kort
Mer detaljer fra fremsiden av kortetViktige fotball-detaljer til begge gutta boys ;)
Innsiden - også sladdet bort teksten her. Enkel dekorering.
Baksiden - altså The End, he-he!The end!

onsdag 18. mars 2009

Kondolansekort

En siste hilsen til minne om en nydelig liten gutt.. Vesle Abishek♥

Detaljer fra fremsiden.. utydelig, men "smykket" i blomsten er en liten Guardian Angel..

Nydelig dikt "Nå er jeg en liten engel" av Trude Barrusten

lørdag 14. mars 2009

En til bursdag

Snuppa mi hadde en travel fredag. Først var hun i 70-talls bursdag og deretter dro hun rett i overnattingsbursdag til den andre snuppa i bildet her. Synne feiret nemlig 10-års dagen sin hun også - og hun er forresten datteren til Rita! :P ... og stakkars Rita kom hjem til meg i 21-tiden med min jente som var febersyk og kvalm. Det var kjedelig, for hun hadde gledet seg sånn til Synne sin bursdag. Her er iallfall bursdagskortet:

Fremsiden av kortet - mobilbilde tatt av jentene selv i november '08To gode venner - eget mobilbilde fra overnattingsbesøk i nov '08
Detaljer fra forsiden av kortet
Innsiden - teksten er sladdet bort! ;)
Baksiden ja.. ;)

fredag 13. mars 2009

70-talls bursdag!

Her er kortet som venninnen til jenta mi fikk til 10-års dagen sin. Burde jo laget et kort i 70-talls stil til en 70-talls bursdag, men jeg fikk så lyst til å male et motiv med distress siden jeg ikke fant noe godt bilde av bursdagsjenta. Bare så det er sagt - dere proffe trenger ikke se så nøye på bildet, for jeg ser feilene klart og tydelig selv.. fargene "skled" litt sammen ja, tålmodighet er en dyd sies det... Dååne! ...Uansett, det er barnebursdag og de ser kanskje ikke så nøye på detaljene fremme når det er en liten gjennomsiktig konvolutt inni, fnis.. ;)
Fremsiden av kortet
Innsiden - teksten er sladdet bort
Baksiden av kortetEnkelt og greitt kort, liker fargene brunt & blått... og mitt første fargelagt Sarah Kay-stempel, fnis ;) Jeg fikk stemplet det opp på treffet i Førde av enten Anita eller Lise Katrine. Tusen takk jenter for alle stemplene jeg fikk låne Ü

tirsdag 10. mars 2009

Etter regn kommer sol...

Det var et skikkelig møkkavær i dag tidlig, men da jeg var ferdig på jobb strålte sola og det var flott ute. et var bare til å hente minsten i barnehagen og ta ham med på trilletur i vogna for å nyte det! 
Her er noen glimt fra turen vår idag :P






mandag 9. mars 2009

E for Eli

Jeg fikk en utfordring fra Tara - happy in pink! :) Bruk den første bokstaven i navnet ditt når du svarer på spørsmålene! Slett mine svar og legg til dine! Utfordre 4 venner!!!

Hva er navnet ditt? Eli Kristin
Ekte Guttenavn? Enrique
Jentenavn? Emma
Et yrke? Ergoterapeut
Farge? Edelgrønn
Noe du har på deg? Ermeløs kjole
Mat? Entrecõte
Noe på badet? Edet toalettpapir
Et sted? Elfenbenskysten
Grunn til å komme for sent? ..elektrisk sjokk...?! :P
Noe du roper? Excellent!
Filmtittel? Eagle Eye
Noe du kan drikke? Espresso
En musikkgruppe? Eriksen
Et dyr? Elefant
Gatenavn? Elm Street
Bilmerke? Excalibur
Sangtittel? Every breath you take
Et verb? Elske

Da utfordrer jeg herved Rita, Kate, Nina og Elizabeth! Lykke til jenter ;)

søndag 8. mars 2009

Ett til kort fra gårdsdagens treff.. Ü

Et babykort jeg fikk laget - et bestillingskort til ei lita jente. Det måtte bli råååsa ;) Jeg slet utrolig med distress'n til å begynne med. Hadde ikke malt siden tidlig januar og lite før det igjen. Gav opp hele malingen, men prøvde meg heldigvis igjen etter ei herlig pause med nydelig mat laget av Mariann, he-he! Da gikk det litt bedre og prøvelsen å vente var desto bedre, knis.. En viktig del av distress-maling har jeg skjønt Ü

Forsiden av baby-kortetTusen takk til Mariann for lån av "En liten prinsesse"-stempel! ;)
Innsiden
Detaljer fra innsidenTusen takk for de to utskjæringene fra "Revolution-maskineriet" ditt Rita! ;)
Baksiden

Kort fra gårdsdagens scrappetreff!

Som tidligere nevnt ble det ikke store produksjonen på meg på selve treffet, men det gjorde da ingenting, hi-hi. Her er det første av hele to kort, knis... Litt uvante farger og kombinasjoner til meg å være tror jeg.

Forsiden av kortet til Sander, 11 årTusen takk til Mariann for lån av "Gratulerer"-stempel! ;)
Detaljer fra forsidenTakk for de 3 rundellene m/splittbinders Lise! ;)
Innsiden - helt enkel pynt
Baksiden av kortet

Kjempekjekt på første scrappetreff i går! ;)

Rita og jeg tok turen til Førde i går for vårt første scrappetreff. Det ble en utrolig kjekk og inspirerende kveld med koselig og dyktige scrappere fra nærområdet. Skal ikke si at det ble så produktivt for min del, men det er jammen kjekt å møtes, lære og låne litt fra hverandre og ikke minst praaate med likesinnede, hi-hi! ;) Det begynte kl 16... og jeg var ikke i seng før kl var 2 på natten. Du verden som tiden flyr når man har det artig, *kniiis*! Her kommer et bilderas fra kvelden.. Kan ikke la kamera ligge når man har fotodilla som jeg har ;)

Ann KristinAnn Kristin
Astrid og MariannAstrid og Mariann - sistnevnte var en av "arrangørene" av treffet
Rita, Jorunn og MariannRita, Jorunn og Mariann
Anita, Astrid og MariannAnita, Astrid og Mariann
Rita, Jorunn og LiseRita, Jorunn og Lise
AstridAstrid - fornøyd med premien sin ;)
JorunnJorunn viser frem sine vakre kreasjoner! :P
RitaRita vant en suuuper premie som man kan se her! Ü
AnitaAnita - også en av "arrangørene" for kveldens treff! ;)
Flyttelasset til Rita og meg! ;)Må flire - her er "flyttelasset" vårt pakket og klart for hjemreisen... Litt mer enn da vi dro hjemmefra ble det ja.. Det kan skyldes et lite innrykk eller to på Happyhobby som Lise er daglig leder for, hi-hi!! Artig å treffe bloggvenner i virkeligheten. Tusen takk for en kjekk kveld jenter - gleder meg til flere treff!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...