tirsdag 1. november 2011

Grå høstdager = lesetid!

Foto: CDON.com

Det er første dagen i november allerede. Værmeldingene lover skikkelig dårlig vær fremover og jeg har denne boken liggende på vent. Ser ut til at det er på tide å begynne på den. Jeg har fått sansen for forfatteren Jo Nesbø sin karakter "Harry Hole". Dette er siste boken i rekken. Spennende!

Her er et utdrag om boka på CDON.com sine sider:

"Harry kommer tilbake fra Hong Kong etter tre år og melder seg på Politihuset for å etterforske et nedprioritert og til og med allerede oppklart drap i narkomiljøet. I Oslo er antall gjenger og heroinsalget sterkt redusert etter innsatsen til den nye sosialbyråden i samarbeid med den nye sjefen for Orgkrim, Bellman, Harrys rival fra Panserhjerte. Men det er kommet et nytt dop på gata kalt fiolin, et opiat som gir færre overdosedødsfall, men også sterkere avhengighet.

Harry får møte den antatte drapsmannen. Det er en gutt på atten år som han ikke har sett på lenge, nemlig Oleg, sønnen til hans ekskjæreste Rakel, som har vokst opp med Harry som sin farsfigur. Nye overraskelser dukker opp, og det i utgangspunktet typiske dopdrapet får et omfang Harry ikke hadde forutsett. Og de fleste sporene peker én vei. Oppover."

Ikke noe som en god krim, sofakrok og te når det plaskregner utendørs!
Kos deg du også, he-he! ;)

2 kommentarer:

Gustav sa...

Greitt med ei bok av og til. Eg har vokse opp i ein bokhandel og har fått min porsjon...:-) Men det er no framover det blir skikkeleg action oppe i fjellet. Med hovudlykt og litt vèr...;-) Boka blir betre etterpå då - hvis du kjem deg heim igjen... he,he...

Elisabeth sa...

Kjøpte denne boken da den kom ut i sommer, men har ennå ikke lest den :-/

Vet du om en god oppskrift på tovede votter til barn?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...