Skikkelig snadder tursnacks!!! 😋 |
Jeg har fulgt Jill og Nansen sine herlige turer gjennom flere år nå.
Hun deler de mest fantastiske bilder og opplevelser fra nydelige turer til fjells og til havs.
Du har gjerne blitt "fanget" i bloggen eller instagrammen hennes?
Kanskje kjenner du henne også fra Turjenter.no ? :))
Hun deler de mest fantastiske bilder og opplevelser fra nydelige turer til fjells og til havs.
Du har gjerne blitt "fanget" i bloggen eller instagrammen hennes?
Kanskje kjenner du henne også fra Turjenter.no ? :))
Jill kan turer og opplevelser utendørs. Hun har mange supre råd å dele om stort og smått.
Tursnacksen hennes er dessuten utrolig god. Den er testet, utprøvd - og vi må lage mer 😅
J I L L'S T U R S N A C K S
Tursnacksen hennes er dessuten utrolig god. Den er testet, utprøvd - og vi må lage mer 😅
J I L L'S T U R S N A C K S
Ca 100 gr solsikkekjerner
Ca 50 gr linfrø
Pepper og havsalt (gjerne et krydderglass med kombinasjonen ferdig utblandet)
Mandler - en god neve knuste mandler
Valnøtter - en god neve til, del de i to
200 g kokesjokoladesjokolade
Stek solsikkekjerner og linfrø i smør til det blir litt sprø i kantene.
Mandler og valnøtter blandes i ustekte. Dryss på salt og pepper etter smak.
La det kjøle seg ned en stund.
Smelt sjokoladen tilslutt og bland i miksen av nøtter.
Form det til en firkant og legg til avkjøling i kjøleskapet.
Helst til dagen etter. Del opp i passe store biter. Jeg laget den i ca 1 cm høyde.
Smaken er salt og søtt med krispye frø og nøtter!
Ca 50 gr linfrø
Pepper og havsalt (gjerne et krydderglass med kombinasjonen ferdig utblandet)
Mandler - en god neve knuste mandler
Valnøtter - en god neve til, del de i to
200 g kokesjokoladesjokolade
Stek solsikkekjerner og linfrø i smør til det blir litt sprø i kantene.
Mandler og valnøtter blandes i ustekte. Dryss på salt og pepper etter smak.
La det kjøle seg ned en stund.
Smelt sjokoladen tilslutt og bland i miksen av nøtter.
Form det til en firkant og legg til avkjøling i kjøleskapet.
Helst til dagen etter. Del opp i passe store biter. Jeg laget den i ca 1 cm høyde.
Smaken er salt og søtt med krispye frø og nøtter!
Kjekk å ha med seg på tur. Gir garantert mye smak og energi!
Tipp topp på tur - men pass på å hold den så avkjølt som mulig ;)
Vel bekomme! :D
Tipp topp på tur - men pass på å hold den så avkjølt som mulig ;)
Vel bekomme! :D
2 kommentarer:
Mmmmm jag har också tänkt att testa den!! Ser såååå gott ut! :D
Takk for oppskrift! Alltid kjekt å lage noe selv. Men ser ut til at dette kan bli lørdagsgodteri også. Bare godsaker her......
God helg fra Ingunn
Legg inn en kommentar