3 egg
2 3/4 dl sukker
2 1/2 dl hvetemel
3 ss bake-kakao
1 1/2 ts vaniljesukker
1 1/2 ts bakepulver
1 1/2 dl vann
150 gram margarin
Glasur
1 plate Freia lys kokesjokolade
1/2 dl fløte
Stekes ved 175'C i liten langpanne i ca 30 minutter.
Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt det tørre og vend det forsiktig i eggedosisen vekselvis med margarin, som er smeltet i vannet. Ha røren i en godt smurt langpanne og stek kaken.
Glasur
Ha ingrediensene i en kjele og smelt sjokoladen. Rør glasuren glatt når alt er smeltet. Smør glasuren over kaken og pynt med det du ønsker.
Glasur
Ha ingrediensene i en kjele og smelt sjokoladen. Rør glasuren glatt når alt er smeltet. Smør glasuren over kaken og pynt med det du ønsker.
Tips - du kan gjerne bruke denne oppskriften til å lage muffins. Disse stekes da i ca 10-12 minutter midt i ovnen på 175'C.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar