lørdag 22. mars 2008

Bursdagskort

Her er dagens produksjon av bursdagskort :) Mottakerne har ikke fått dem ennå, men jeg tror ikke at de pleier å komme innom bloggen min heller... iallfall håper jeg ikke de gjør det frem til hver enkelt sin respektive bursdag til uken, he-he!!!

Jeg slet med Henning sitt i går og plukket det fra hverandre idag... kikket litt, grublet og plutselig satt kortet som jeg ville, ju-hu! Jeg mangler fargepatroner i skriveren min, så det blir stempler som jeg ikke har lært å farge med distress ennå, hi-hi.. det vil si at jeg har "sotet" trykket bare. Litt juksing altså ;)

Først ut er min "svigerinne" Linda Beate som blir 31 år på mandag 24. mars.... Jeg har brukt gratulerer med dagen-stempelet på matpapir... det ser veldig uklart ut på bildet, men i virkeligheten viser det godt.

Linda Beate 31 år ;)
Baksiden av kortet, Linda Beate 31 år Så er det den gode kjæresten min Henning som blir 38 år på tirsdag 25. mars.... ♥♥♥

Elsklingen min Henning 38 årBaksiden av kortet, Elsklingen min Henning 38 år..og så er det min "svigerinne" Elin som blir 35 år mandag den 31. mars....

Elin 35 år Baksiden av kortet, Elin 35 år

Gratulerer så mye med dagen, alle sammen! ;)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...