onsdag 19. august 2009

Fra vest til øst av Haukåvatnet

Fjord Base arrangerte igjen en glimrende tur i flott terreng. Denne gangen var vi 11 personer og vi fikk en flott kveld i nydelig vær. Her kommer et lite utdrag fra omtalen om turen som du finner mer om her sammen med kart og løypeprofil;
"Turen startet med god stigning langs traktorveien opp til Haukåstølen. Derfra på god sti og stigning opp til Tjørnesvannet (420 m.o.h), så langs venstre side av dette vannet og videre kryssing av elven som kommer fra Gulskarlivatnet. Herfra bar det først gjennom litt ur og videre inn i tett bjørkeskog før det steg bratt opp Nordrebakken og til skaret nord for Nordrefjellet (669 m.o.h.). Her ble det rastepause med flott utsikt mot Svartevannet (560-580 m.o.h). Turen gikk så videre til Rimstølen, Dyrestien og til Straumsnesstølen (østre ende av Haukåvatnet)."
Som vanlig hadde jeg kameraet med og knipset i veg - flere bilder ser du her :P

Alle 11 samlet - kjekt med selvutløser på kamera (så lenge det ikke sklir på steinen som her, he-he.. :PAlle 11 samlet - kjekt med selvutløser på kamera
(så lenge det ikke sklir på steinen som her, he-he.. :P

Tjørnesvannet (420 m.o.h)Tjørnesvannet (420 m.o.h)

Glimt fra skaret nord for Nordrefjellet (669 m.o.h.) - og det er Børa som troner midt i bildet med sine 1065 m.o.h.Glimt fra skaret nord for Nordrefjellet (669 m.o.h.)
- og det er Børa som troner midt i bildet med sine 1065 m.o.h.

Utsikt mot Nordalsfjorden fra RimstølenUtsikt mot Nordalsfjorden fra Rimstølen

2 kommentarer:

=) sa...

Heisannvar ikke menigen å stjele bildet ditt nei, bare googla, kopierte og limte jeg=O Kan vel ikke si jeg la så mye merke til kilder nei. Bare passer på at det ikke er andre ansikter og personer som kan kjennes igjen i noe stor grad jeg..

Men hvis det ikke er greit at jeg bruker bildet ditt så kan jeg nå godt erstatte det ja. =)

kate sa...

Ser ut som en fantastisk flott tur med hærlig utsikt!!
godklem fra Kate:9

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...