lørdag 21. november 2009

Kursing i Bergen

Da har jeg gjennomført 2 dagers kursing i temaet "Presentasjonsteknikk-kurs" i Bergen. Det er et kurs som jeg har tatt i regi av jobben - og et kurs som det var bra å bli "pushet til". Det er godt å kunne beherske dette både i jobbsammenheng og privat.

Til tross for mye grubling, gruing og en sterk følelse av fysisk uvelhet før kurset (og i løpet av kursdagene) var det virkelig bra og jeg ønsker å lære mer. Man lærer hvordan man bygger opp og presenterer f.eks. en Powerpoint-presentasjon best mulig - visuelt, tekniske hjelpemidler og ikke minst kroppsspråk - fokus på PRESENTØREN! :D Jeg er en person som helst liker meg i bakgrunnen og HATER å stå foran en forsamling. Jeg har således ingen erfaring med det fra før, hi-hi. Jeg trenger mange spark bak før jeg sikkert velger å gjøre det selv, men jeg har nå fått kjørt meg disse to dagene og fått med meg gode verktøy på vegen. Så gjenstår det... trening, trening, trening... Øvelse gjør mester, hi-hi! Jeg har konfirmant i april, så jeg ønsker å gjøre noe ekstra den dagen. Vi får se :)

Bergen er i allfall en fantastisk koselig by og jeg hadde en kveld på hotell uten noen planer i det hele tatt. Luksus! Jeg gikk i butikker, kikket og småshoppet litt, spiste middag og koste meg på hotellrommet. Denne gang valgte jeg meg et nytt hotell å prøve ut - Clarion Collection Hotel Havnekontoret. Helt nyoppusset og lekkert. Her er noen bilder fra oppholdet mitt:


 
Foto: Fra nettsidene til Havnekontoret

Det regnet sidelengs under hele oppholdet, så her er noen til dels uklare og fuktige bilder fra sentrum:

Et lite "klenodium" etter hvert ;DBilder fra Bryggen i Bergen


Nesten husmorferie, hi-hi.
Gjennomgang av morgendagens 10-minutts presentasjon.. huff!

God helg!

1 kommentar:

Rita sa...

Så bra at du våger å utfordre deg selv på ting du ikke føler deg helt komfortabel med. Helst sikker på at du klarte deg strålende!!

Da er det bare å sette i gang og benytte hver lile anledning til litt øving.

Ha en fortsatt fin helg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...