onsdag 15. desember 2010

Julefest og danseshow

Ååå hei hvor det går! :) Endelig er jeg på nett igjen i nyehuset. Vi er fortsatt uten TV og det går helt fint for min del, men jeg har virkelig savnet internett den siste uken. Viktig å sjekke mail, blogg, bloggbesøk, facebook og ikke minst nyheter, he-he. Vi fikk installert fiber i dag tidlig, så nå går det som en lek :D

Vi har flyttet inn i huset og får litt og litt på plass. Fortsatt gjenstår en del ting i gamle leiligheten og badet må vi dessverre pusse opp selv :( Dermed får vi ikke lagt det ut for salg så raskt som vi ønsket. Besøket til IKEA må nok utsettes til etter nyttår, så dermed mangler vi fortsatt pulter, skap og kommoder på enkelte rom med mer. Alt går og vi nyter å være her i huset iallfall. Lyst og flott og lun, deilig varme overalt. Mmm :)

I tillegg til flytting så går det jo i julefester, dugnad, julemiddag med jobben, danseshow, julekonsert og alt som hører med i barnas skoler/barnehage og fritidsaktiviteter. Julebordet stod jeg over i år av forståelige grunner siden det ble holdt i Bergen, he-he. Her kommer noen glimt fra julefesten til Patrick's klasse forrige uke hvor han og 4 kompiser holdt en improvisert danseforestilling for oss, fnis.. :P
Det var altså Patrick og kompisene Bjørnar, Ola, Anders og Emil in action! ;)

Jenta mi danser med dansegruppa Spotlight og de holdt to forrykendes fulle danseshow på lørdag 11. desember. Det er tenåringer som er instruktører og i tillegg til å danse selv underviser de mange grupper fra 1. klassinger til første gym. Utrolig dyktige og showet var supert med over 200 dansere på scenen. Vanskelig å velge bilder, men her er noen fra showet deres:
Dette foto: http://www.firdaposten.no/
Bilde av hele dansegruppa til Kalyani ♥
To fornøyde dansere etter to fulle show
- min niese Mathilde og jenta mi

Ha en super onsdag! :)

1 kommentar:

Rita sa...

Så kjekt å høre at du er på nett igjen, jammen føler en seg utenfor uten hehe (har det sånn når vi er på Beitostølen. Må liksom inn i hotelllobbyene nesten daglig å surfe litt)

Flotte bilder av danseglade barn, imponerende av Patrck og gjengen da!!! Kalyani var sååå flink på avslutningen i dag, søte jenta.

Riktig god helg, Eli. Mellom pappesker og troll, holdt jeg på å si :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...