tirsdag 8. juli 2008

Go'jenta mi er 9 år idag!

Kalyani Isabel - bilde tatt 3. juli Den kjære prinsessa vår har bursdag idag og er så blid, spent & lykkelig :) Siden jeg og samboer kom hjem fra Oslo i formiddag og en alldeles forrykende konsert med Bruce Springsteen, blir det familiekalas i morgen og vennebursdag noe senere når de er tilbake fra ferien sin. Ikke alltid like greitt å være sommerbarn :) Her er kortet hun fikk sammen med gaven fra oss.

Forsiden på 9-årskortet til Kalyani :)Detaljer fra fremsiden..Detaljer inni kortet - 'vaskelappen' fikset jeg på og personlig hilsen ble skrevet inn etter fotograferingen selvfølgelig, he-he ;)...og den obligatoriske baksiden!

4 kommentarer:

KKannDesign sa...

Grattis Grattis!

Nydelig kort - Nydelig jente!

Ha en super tirsdag!


SommerSmil fra KKann

Rita sa...

Heisann Eli!

Gratulerer med dagen i hus. Synne har navnedag i dag. Og når vi sa hvilken dato det er, sa hun: Jamenn det er jo bursdagen til Kalyani!! Så hun husket det.

Nydelig kort du laget til henne. Hun er jo bare til å spise opp den jenta di. Likte også godt babykortet i forrige innlegg!!

Er på ferie, men legger inn en tur hjemom til helgen. Kan ikke gå glipp av årets fotball-helg vet du ;o)

Hilsen Springsteen nynnende, til din ære, ferieRita

Elisabeth sa...

hei hei og gratulerer så masse til solstrålen;)
og så nydelig kort du har laget til henne da;)

kOs dere masse videre i sommer

Klem fra Elisabeth

~Nancy~ sa...

Your new creations turned out so cute.. this colorcombo really ROCKS!! Thanks for the inspiration.. I might try these colors out too! XOXO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...