lørdag 6. februar 2010

Tur oppover mot Hatlesetnipa

Strålende solskinn, klarvær og lørdag... Margrethe og jeg er optimistiske av natur, så vi bestemte oss for å prøve oss på en tur til fots opp til Hatlesetnipa (583 m.o.h). Vi tvilte på at vi klarte å gå like til topps, men oppover en tur måtte vi likevel. Det var snø til over knærne og tungt å gå, så vi gikk ikke opp til første varden en gang. Jeg var godt skodd, men det var verre med Margrethe (aka Magga). Hun ble våt og kald på beina etter hvert og dårlig turbukse resulterte i at det laget seg snøballer i innerforet i buksen, ha-ha! Lekkert syn, men det innebar et halvt kilo ekstra pr fot tipper jeg.

Vi knipset i stedet en masse bilder på vår tur oppover og nøt go'været. Det var rene påskeværet faktisk. Synd at jeg hverken har truger eller ski, men tro meg - det står nå øverst på ønskelisten min (i tillegg til et par nye Crispi fjellsko)! :) Det var noen som hadde stått på ski nede i løypa, ellers var det bare oss to og hjorten opp i fjellet, helt stille. Herlig! Et par ørner sirkulerte over oss, men ikke da vi hadde "bazooka-linsene" klare på kameraene våre dessverre :P

Her er noen av mine glimt fra turen - og flere kan du se på min flickr (set: Hatlesetnipa);
 
..Magga speider opp til målet vårt for turen..
..selve Hatlesetnipa er en topp lenger bak denne i bildet..

..det siste bildet viser Hatlesetnipa..
..for ei nydelig utsikt det hadde vært i dag.. sukk.. :P
  
Sola var grådig sterk
Snøball-sko? (hi-hi)


2 kommentarer:

kate sa...

Heia du:)
For et herlig vær dere har hatt i dag!! Her har det vært skikkelig grått og regnvær. Nydelige bilder, skikkelig påskestemning:)
Ha en fin søndag, kjære du:)
Klæm:)

Torilpia sa...

Så herlige bilder .. ser ut som en kjempefin tur :o)

Artige "fotvekter" på buksebeina - skikkelig styrketrening det der :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...