mandag 7. februar 2011

Pompon skjerf til eldste snuppa

Et stykke pompon skjerf er ferdig - og det er ikke det siste jeg lager. Det var litt artig å strikke med dette garnet og det gikk veldig fort. Skjerfet ble 165 x 14 cm og er deilig mykt og godt! :) Man bruker ikke mange timene på dette. Me like!
Garnet heter Pompon av Rico design, farge 010 som er lys lilla/lavendelfarget. Det er 6 stk pompon i bredden og det er en oppskrift på skjerf på innsiden av selve lappen på nøstet.

Det er en litt spesiell måte å legge opp maskene, man "strikker" dem på pinnen. Jeg brukte pinne 4 mm. Man kan se video på engelsk her på hvordan dette gjøres. Jeg likte metode nr 3 i videoen (så ikke alle heller). Når man har lagt opp alle 12 masker, så begynner strikkingen. Man tar alltid av første masken på pinnen vrangt. Dette for å få en fin kant langs skjerfet, se bildet under. Det skal være 1 maske ytterst på hver side, ellers skal det være 2 masker mellom hver pompon på hver omgang i hele skjerfet.
Og her er den lykkelige eier av skjerfet som poserer og fjaser mens venninna kikker på.. :P
Skulle varme en liten "frysepinne", he-he!

6 kommentarer:

Stinemorღ sa...

Dette ble stilig! Og ekstra moro er det når det går fort :)
Ser ut som frøkna er fornøyd!

ha en fin kveld,
klem

Rita sa...

Det var kjapt levert, og så lekkert skjerfet ble!! Ikke rart Kalyani er fornøyd!
Så kjekt med besøk i dag, da blir det unnskyldning for litt kaker hehe. Herlig og snill jente du har, det fortjener du også :)
Lykke til med hobbyrom ;)
Vi snakkes plutselig, klem ♥

Kaia sa...

Det ble kjempeflott.
Kjekt med ting som ikke tar så lang tid. Jeg har kjøpt så mange flotte sjal i Egypt, at jeg har ikke samvittighet til å ikke bruke de.
Klem fra KAia

Randis side sa...

Så fint og spesielt det skjerfet ble. Passa bra til jenta som ble eier :) Ser ut for at du har nok jobb når hobbyrommet skal fikses! Lykke til! Ha ellers en fin og kreativ scrappeuke :) klem

SNILLPIKE♥ sa...

Så flott skjerfet ble, og ikke minst en nydelig modell.....

Greit med ting som ikke tar så lang tid, når en har masse å henge fingrene i.

Fin tirsdag til deg, klem ann helen.

renate sa...

Oj, det skjerfet var stilig!!!! Det tror jeg min jente vil like også;;)) Her ligger jeg i influensa for tiden, kjempekjedelig.

Ha en fin kveld::)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...