søndag 6. februar 2011

Hobbyrom... to be, he-he! :)

Jeg har kanskje nevnt det "et par ganger" at jeg gleder meg til å få hobbyrom med papir og stæsj i skjønn forening og litt i system med god og stor arbeidspult, lys, hyller og diverse...? Jeg drømmer fortsatt og planene er ganske klare på hvordan det skal bli om ikke så aaaltfor lenge. Kan vise et glimt av selve rommet og sakene mine som står i bokser og kasser på gulvet der ennå. Jammen er det kjekt å bruke rommet til klestørk også enn så lenge det er litt kaotisk rundt omkring i huset med mye poser og esker, he-he.

Vi hadde den gamle doble madrass-senga stående der for gjester i jula. Den passet ikke i loftstrappa og kan ikke stå i boden oppe og oppta hele den. Det var helt UAKTUELT å ha den stående på hobbyrommet, for det rommet skal jeg bruke frem til Kevin blir så stor at han flytter opp i annen etasje og vesle Carmen overtar hans rom nede. Senga tok det meste av rommet, så nei takk, hi-hi. Det er vel et års tid at jeg kan ha hobbyrom for meg selv og det skal det virkelig brukes som det. Gleder meg til mange koselige stunder der inne.. og kanskje et glass med noe rødt i en sen kveld også, fnis. Blir ekstra kreativ da, hi-hi :P

Når det gjelder å bruke rommet som gjesterom, så var ikke det hele tanken med det rommet. Vi får heller kjøpe en sovesofa eller noe om den passer senere, men det har ikke prioritet nå. Hobby og kreative innslag skal få spillerom der nå. Samboer'n skal lage seg "gutterom" over garasjen når den bygges, så dette blir mitt rom. Så det så, hi-hi! :P

Her er noen bilder av rommet.
Får kalle dem hobbyrommet FØR organiseringen ;)
Work In Progress
Dette er noe stæsj som jeg har plukket frem for å lage dåpsinvitasjoner. Skulle lage dem forrige helg og fikk ikke tid, skulle lage dem denne helgen.. her sitter jeg ennå, men har jobbet frem en idè i topplokket. Begynner på dem om litt hvis minste snuppa sover litt nå. Samboer'n har jobbet i gamle kåken og ser kamp nå, så han skal få slappe av litt. Det er uansett invitasjoner så å si kun til slekt og faddere og de kjenner datoen uansett. Men selvfølgelig - personlige scrappede invitasjoner må til! Gleder meg! :)

3 kommentarer:

Anita sa...

Me like!!!
Hvis ikkje det blir et bra hobbyrom, så vet ikkje eg!!! Ser jo fantastisk ut!!!! :)))) Du fortjener det nok, så lykke til med rigging og kos deg mye der!!!!
Klem, Anita ;)

SNILLPIKE♥ sa...

Hobbyrom må en ha vet du. Mannen min har 2 garasjer + garasjeloft, så et rom vil nå jeg ha òg, som bare er mitt.

Gleder meg til å se ditt ferdig, ser allerede veldig bra ut.

Ønsker deg og dine en flott uke, klem ann helen.

Kaia sa...

Så lyst og deilig!!!
Jeg og vil ha sånt rom!!!
Klem fra kaia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...