søndag 12. oktober 2008

Mappekort igjen 0(^_~)0

Det er kjempekjekt å lage disse mappekortene og dette ble jeg skikkelig fornøyd med. Det er til Kevin's fantastiske og sprudlende dagmamma Magnhild aka "Malla" :) Vi var så heldige at hun kunne passe Kevin for 2 måneder fra jeg var i jobb igjen til den nye barnehagen som Kevin skal starte i skal åpne - nemlig den 15.10. Jeg har levert Kevin hos Malla & Arvid og koblet fullstendig ut, for der har han hatt det så utrolig godt. Tenk - hun er 70 år, er høyt og lavt, ut på tur, hjemmelaget mat/middag og med et boblende humør. Utrolig dame!!

Det er nesten så jeg ikke vil ta ham bort fra Malla, men pga arbeidstidene våre er det kanskje best med barnehage i det lange løp.. En ny epoke i Kevin's liv. Han skal til Malla den siste dagen den 14. oktober, så da får hun dette kortet sammen med et gavekort til fotpleie, he-he! :)

Forsiden av mappekortet - Malla & Kevin :)Detaljer fra fremsiden av mappekortet...Innsiden av mappekortet... bilder av Kevin og en liten hilsen...Bilde av Kevin og hans lille hilsen til Malla & Arvid, hi-hi!Slik ser mappekortet ut inni uten den lille hilsenen.. et klokt sitat spør du meg!...og selvfølgelig - baksiden av kortet! ;)

6 kommentarer:

Jannhild sa...

OMG!!!!! NYYYYDELIG Eli Kristin!!!
Ja alt her er bare så gjennomført og lekkert!!! Detta blir ho nok kjempeglad for!!

Ha en flott søndag videre :)

Rita sa...

Enig med Jannhild, ett flott mappekort Eli!! Har faktisk laget ett i helgen jeg også. Synes det var litt strev med å få alt rett. Men det gikk bra til slutt. Må sove litt på om det må pyntes mer.

God tur til Ålesund. Det blir 2 tøffe dager, men det skal bli spennende også. Gleder meg, blir nok veldig lærerikt.

Snakkes senere i uken.

neeta sa...

For et nydelig kort! Dette setter hun nok kjempestor pris på tenker jeg:)

Ønsker deg en kjempefin uke!:)

kate sa...

Så utrolig nydelig og morsomt dette var! Dagmammaen kommer til å bli sååå gla!

Ha en fortryllende mandag;)

-vennlig hilsen Kate,.

KKannDesign sa...

Hei igjen - så utrolig flott - det er klart "Malla" blir glad! Skjønner at "Malla" har vært god å ha og at lille gutt og dere vil savne henne - men så er det mange kjekke fordeler med barnehage også da!

Sånn skriver vil jeg også ha...vil vil vil..hihi!!

Ha en flotters tirsdag!

KLem fra KKann

Eli sa...

Hallo!
Så snill mann du har da, hvor får en kjøpt slike? Og Kevin er da bare skjønn da, et mosomt kort ble det. Du er så flink, Eli

Kos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...