lørdag 19. juni 2010

Redebygging ♥


Det er utrolig kjekt å ha noe handarbeid når man sitter i go'stolen enten det er inne eller ute. Her er det mest innendørs for tiden, for med den nordavinden vi har minner det mer om tidlig høst enn sommer dessverre. 

Jeg har tenkt litt på å strikke babyteppe til lille gullet som kommer i oktober og var innom Dagunn på "Garn og Brukskunst" for tips i går. Hun viste meg Dalegarn sin babyteppe-katalog og dermed ble tråd, pinner og mønsterkatalog med meg hjem. Jeg strikket babyteppe i pinner 2 1/2 med mønster til Kevin, men trodde jeg aldri skulle bli ferdig. Det blir ikke gjort flere ganger, hi-hi.. Dagunn sa at teppene til Dale blir både flotte og mer luftige ved å strikke med pinner 5 i stedet for 2 1/2. Rådet ble fulgt og kan absolutt anbefales :)

Jeg strikker i Dale Baby Ull, farge 5245 (mørk lilla). Komt godt i gang :P

Jeg har kjempekoselige kollegaer. I går ble denne nydelige buketten levert på døren med ønske om god bedring :) Tusen takk! Jeg er sykmeldt ut måneden pga bekkenløsning samt null energi (lavt jernlager m.m.). Det blir en "time-out" hvor jeg skal prøve å gå litt i skauen på dagtid i stedet for å sitte på kontoret og stivne til hele dagen samt samle krefter og komme meg ovenpå igjen. Har hanglet vel og lenge nå, så det skal bli greitt å kunne roe helt ned og gjøre ting når jeg har ork og tid til det. Vel - nå er jo skolen ferdig, så da er de to eldste hjemme på dagtid også, he-he. Håper ting går seg til denne gangen så jeg unngår samme "hjelpesløse skroget" som sist, det var en fortvilendes situasjon. Tvi tvi!

Ønsker alle ei fortsatt god helg! :D

4 kommentarer:

Veronica sa...

Hei! Tusen takk for utrolig hyggelig hilsen hos meg! Setter veldig pris på det! Legger også deg til i min liste, for dette var også en veldig flott blogg!! Nydelig babyteppe du lager, herlig mønster og farge!:)

Anonym sa...

Hei ... :)

Hjertelig takk for
den hyggelige kommentaren
hos meg på det hvite hjerte
jeg besøker gjerne bloggen din
igjen også ...!
så flink du er med håndarbeid
jeg er helt håpløs der så
det er veldig gøy å se
på de som får det til
som du, ser ut som det
går som en lek, herlig ....!

ha en fin lørdagskveld, klem til deg

ann helen sa...

Hei, hei Eli Kristin!!

Føler meg ikke som noen god bloggvenn for tiden, tiden strekker rett og slett ikke til. Men er innom som regel og følger med, men rekker ikke på å kommentere.

Så leit at du ikke er helt i form, ikke noe særlig det, med tre barn å ta seg av. Men håper at det hjelper deg å ta dagene med ro fremover. Hvil deg så masse du kan, så du kan nyte sommeren, ventetiden og familien fremover.

Tenker masse på deg, klem fra meg.♥♥

Gladie sa...

Oj - her er det ting på gang ser jeg - gratulerer :)) hihi her inne merker jeg ikke vind i det hele tatt :) Kos deg med redebyggingen og strålende forhold for den lille :) Tvi tvi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...