lørdag 7. august 2010

Fjordsteam

Årets Fjordsteam er tidenes første arrangement av forhåpentligvis tilsvarende flere. Det pågår i Florø fra torsdag 5. - søndag 8. august. Arrangementet viser frem 44 større veteranskip, flere eldre redningsskøyter, mange forskjellige skøyter og agentbåter, 12 - 14 veterane brannbiler og 10 - 12 busser, 150 veteranbiler, Bondens Marked, torghandlere, konserter, sommerrevyen "Litt bris'n", turer og masse liv og røre i by'n.

Her er noen bilder som jeg tok torsdag ettermiddag under innseilingen til havnen i Florø by. Jeg og minsten stakk ned på Nordnes hvor flere lokale samt turister hadde samlet seg. Det var litt av et syn å se og høre stemningen ute på sjøen. :)

D/S "Stavenes" kommer inn ved hjelp av en taubåt. Båten gikk i Florø før i tiden.
Galeasen Svanhild hører til i Florø
Kevin fant på litt sprell på svabergene under innseilingen :P
Fjordsteam skapte mye liv og røre i by'n med gamle båter, biler, busser og alt annet som finner sted. Været har vært bra også heldigvis. Koselig helg med mye folk i gatene og mange tilreisende!

3 kommentarer:

ann helen sa...

Det så kjempekoselig ut. Skulle gjerne vært der å fått meg meg det. Savner kysten ganske mye innimellom, men har slått rot òg etterhvert her inne i Hardangerfjorden. Men alltid godt å komme hjem til Sunnfjord, der det bortimot aldri er vindstille.

En liten luring du hadde med deg :-D.

Ønsker deg og dine en forsatt flott helg, klem.

Kaia sa...

Såååå stilig,
Det så kjempekjekt ut,
Flott med så mange båter.
Tror det går trått med skrivinga til han far, må nok ta han litt i ørene, og stramme han opp litt *lol*
Ha en super søndag..
Venter på snuppa mi som er barnevakt i dag, ho er vel snart hjemme tenker jeg..
Natti natt.
Klem fra Kaia

Anita sa...

Hei Eli!!!
Så utrolig mange fine bilder som har havnet her på bloggen din siden sist jeg var innom!!! (Og det er visst leeeenge siden!)
Ser ut for at dere har hatt en aktiv og flott sommer!
Og så herlig bilde med "hjertemage"! Enig med deg, det der er virkelig en koselig tid, nyt den. Snart er ventetiden over og det er bare å kose seg enda mer!!!
Lykke til fremover med forberedelser og det STORE øyeblikket!
Klem, Anita ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...