søndag 22. august 2010

Forsinket bursdagshilsen!

Det er nesten to måneder siden sist jeg laget kort. Jeg har ikke vært opplagt eller inspirert, men nå begynner det å nærme seg høst og mange bursdager fremover såvel som en konfirmant. Det er derfor greitt å gjøre unna siste bursdagskort til ei som feiret dagen sin da vi var bortreist i juli... Litt flaut å levere så sent, men jeg nekter å levere gave med kjøpekort, fnis! :)

Det er heller ikke lenge til jeg må pakke bort alle hobbytingene pga flytting til nytt hus også, eek... Her må det planlegging til! Grugleder meg til den prosessen, men jeg okkuperer en vital del av kjøkkenet og det ser IKKE videre ryddig og greitt ut der, he-he.. Det må bort før vi gjør klart til visning med tid og stunder. Uansett - her er dagens bursdagskort:

Fremsiden av kortet
Innsiden
Litt annen vinkling av innsiden
Happy ending! :P

For å "bøte" på forsinkelsen har vi lagt ved en liten hilsen til babyen som hun venter. Hun har nemlig termin 5 dager etter meg. Digger disse tovede ulltøflene som jeg kjøpte på sommerbutikken til Kreativiteten her i Florø. Skal ha et par slike til nurket mitt også ♥ Vet nemlig at det ikke blir tid til å lage alt mulig selv, så da kjøper jeg heller av fagfolket, he-he! 

Nusselige tøfler til å holde små babyføtter varme

Ha en fin søndagkveld!

6 kommentarer:

KKannDesign sa...

..nydelig kort og kjempe nusselige tøffler..

KlemKKann

Wenche sa...

Eit flott kort og søte tøffler. Det gjer ingenting at kortet kjem litt seint. Er jo beire seint enn aldri:)

Wenche sa...

Eit flott kort og søte tøffler. Det gjer ingenting at kortet kjem litt seint. Er jo beire seint enn aldri:)

Elisabeth sa...

Supersøte tøfler :)

GAWO sa...

Å få kort litt sent gjør jo ingen ting når det er så nydelig som det du har laget, og med presang i tillegg ble det vel verdt å vente litt på. Lykke til med alle aktiviteter framover. :-)

Elisabeth sa...

Takk for kommentør inne på min tidvis døde blogg.
Mille strever også med bleieslutt. Hun er ofte helt tørr om morningen og kan gå uten enkelte ettermiddager, men stort sett er hun hysterisk og SKAL ha bleie...
Hadde håpet å få til dette nå i sommer. Hun ble jo 3 år i slutten på april.

LYKKE til med BLEIESLUTT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...