torsdag 25. november 2010

Kalde novemberdager

Vi nyter kalde, herlige novemberdager her på Vestlandet. Jeg er ute på fine trilleturer hver eneste dag. Måtte dette været vare vel og lenge! :)
Det har blitt lite fotografering og ingen blogging i det siste. Det er mye som skal skje og vi har vært på turer til nabobyen og ikke minst en flott tur til Bergen før helgen. Der ble det kjøpt "ny" bil så vi har plass til hele storfamilien og litt ting til huset på IKEA. Fikk mange gode idèer der og vi hadde ikke plass til så mye varer med hjem, så det blir en tur til om ikke så lenge. Skal bli kjekt! For de som er interessert - bilen er en 6-seters 3900 Mercedes-Benz V220 638/2. Det sier ikke meg så mye heller he-he, men det er en type "kassebil" :)
Det ser ut til at nyehuset vårt så å si er helt ferdig til helgen, så dermed kan vi begynne å flytte neste uke. Grugleder meg, men det skal bli herlig med nytt hus og god plass. Flyttesjauen får bare stå til og heldigvis har mange sagt seg villig til å hjelpe til! :P Vi vil nok mangle litt møbler til å begynne med, men det kan være like så greitt å "bo seg inn" litt før alt skal anskaffes. Tror nok at det kan bli litt endring av behov og ønsker undervegs. Gleder meg til å feire jul i nye huset, wee! :D

Akkurat nå er det litt oppjustering og småarbeid som gjøres i nåværende bolig før den blir lagt ut for salg. Vi har blant annet ikke dusjmuligheter i disse dager, så nær familie holder huset åpent for oss heldigvis :) Det blir nok litt stille på bloggen her de neste par ukene, men jeg lover bilder fra nye huset når vi flytter inn og begynner å få tømme esker, poser og alt annet som hører med.

Ha en strålendes flott torsdag! :D

3 kommentarer:

Stinemorღ sa...

Flotte bilder - vinterlandskap er vakkert!
Turer til Ikea er veldig inspirerende :)
Det blir jammen spennende med flytting - håper dere får masse god hjelp og at det går sånn passe fort.
Gleder meg til å høre fra deg når du har kommet vel i hus :)
klem

Rita sa...

Grattis med ny bil, dere trenger større av alt dere nå :):)
Høres spennende ut med flytting og greier, bare å gi en lyd om jeg kan bidra med noe!!
Blir noke en travel mellomperiode nå, med litt her og litt der. Det blir nok godt når julefreden senker seg i deres nye flotte hjem!
Klem fra Rita

Kaia sa...

Lykke til med flytting, og ny bil.
Spennende!!!!
Gleder meg til å se noen glimt fra det nye huset....
Klem fra Kaia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...