lørdag 13. november 2010

Vinnerlykke!

Jeg var så utrolig heldig at jeg vant en give-away hos MyrteBlogg - et par veldig gode og varme tovede ullvotter. De skal nok bli flittig brukt på trilleturer i vinter! Tusen hjertelig takk til Myrte og de søte kattene som foretok trekningen :D Ta gjerne en titt i bloggen til Myrte - hun lager masse flotte ting!
De varme vottene kom i postkassen min den 9.11 på min bursdag. Stas! De er allerede tatt i bruk en flott høstdag. Vi tok noen bilder på turen :)
Tusen hjertelig takk for alle koselige mailer, kommentarer og hilsener. Jeg er bare utrolig treg med tilbakemelding, men det er ikke mye tid jeg er foran PC'n for tiden. Skal prøve å svare dere alle som en litt etter litt... og gleder meg til tid til bloggbesøk hos dere!
Jeg tilbringer i stedet veldig mye tid i go'stolen slik som dette.. gjør litt husarbeid, følger opp avtaler, tar meg av barn & familie eller er ute på tur. Sånn går nå dagan', he-he! Koser meg iallfall! 

Ønsker alle ei riktig god helg! :D

5 kommentarer:

KKannDesign sa...

Carmen Amelia - saa lekkert navn -virkelig staselig - herlig!!! KlemKKann..som skriver paa iPad'n..ikke saa lett..hihi..finner ikke aa..

Wenche sa...

Gratulerer med både overstått bursdag og vinnerlukke!! Vottane var utruleg fine og dei kan jammen komme godt med så kaldt som vi har det til tider her:) klart du må kose deg med den lille og ikkje styre framfor ein data*lol* Fine bilder frå turen din i allefall.

Ha ein fin vekestart!

KKannDesign sa...

..bare inne for å gi deg en klem!!

KlemKKann

Tino sa...

Gratulerer med lille bebisen og premie!
Koselig at du vil delta på mitt lille gavedryss.
Ha en fin søndag!
Klem T

Stinemorღ sa...

Flott premie!!!
Og nydelig bildet av deg og snuppa :) Kos dere videre!

- tusen takk for gode ord inne hos meg, setter stor pris på det,
klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...