søndag 2. januar 2011

Godt nytt år!

Titter innom bloggverden etter gammelt :) Det ble ikke mye blogging på meg i desember, mye pga flytting og baby og juleforberedelser. Dessuten tok PC'n min kvelden, så den er på reparasjon.. håper den livner til igjen for 2011, hi-hi! :)
Slik ble julekortet vårt for 2010 og jeg ble ganske så fornøyd etter en hektisk "fotoshoot" med 4 barn den 12. i nyehuset. Vi fikk ikke internett (les fiber) før den 15. og kortene ble bestilt den 16. desember hos Fotoknudsen.. altså samme dag som er fristen for postsendinger i Norge før jul, fnis.. De fleste av våre kort ble sendt etter julaften, så dersom du er en av de som venter - det er et kort på veg til din postkasse snart ♥!

Ønsker dere alle et riktig godt nytt år 2011!

2 kommentarer:

Randis side sa...

Godt nytt år dere herifra :) Fine julekort, og med bilder av barna, er jeg sikker på at kortene er velkomne, selv om de er litt forsinket :)) Vi blogges! Klem

Stinemorღ sa...

Nydelig julekort!
Det er jammen ikke lett å ta bilder av 4 sjarmtroll på en gang :) Så i år valgte jeg bilder som ble tatt i løpet av året, jeg orka ikke å styre.. hihihi.. Men det ble bra det også!
Håper dere koser dere i det nye huset. Godt nyttår,
klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...