mandag 3. januar 2011

Julefeiringen er over for denne gang!

Vi hadde julemiddag for første gang på julaften hjemme hos oss denne gang. Det var stor stas å kunne feire den i nytt hus og med rykende ferskt spisebord og stoler til, hi-hi. De ble levert bare dager før, puh :) Over er hele gjengen samlet - det tror jeg faktisk er det eneste bildet med alle 6 sammen. Kos å ha :D Etter middagen dro vi til foreldrene mine hvor mine søsken med familier, far til mine to eldste barn samt mine svigers også var samlet. Tror vi var 17 personer der på julekvelden :)
Dette bildet ble tatt etter middagen på kjøkkenet vårt. Det er vel kanskje det eneste bildet av meg i hele julen og det kan være like greitt. Det er ikke bare dårlig sminke som gjør at jeg er lilla over øyet. Jeg smalt i soveromsdøra i julestresset på formiddagen på julaften. Det ble først bare vondt, så hovent, så ble det blått.. og blåveisen visste seg til slutt både over og under hele øyet i all sin fargeprakt utover i romjulen. Det har rett og slett vært pinlig å gå ut på tur eller vise seg blant folk, fnis.. Det føltes som om hele blåveisen vistes en meter foran meg når jeg var ute, så jeg ble nesten folkesky. Stakkars samboer'n ville ikke ut med meg i fare for å bli beskyldt for noe han ikke hadde gjort, hi-hi. Svaret er jo at jeg gikk på ei dør, dååne :P Nok om det.

I morgen tror jeg at juletreet ryker ut. De andre juletingene er allerede pakket ned. Vi er flyttet inn men ikke komt i orden for å si det mildt, så det står masse esker og poser over alt. Nå vil jeg ha "dillet" bort, så julen er herved over hos oss - i morgen, he-he. Ikke det at vi har hatt mye julepynt her i det hele tatt denne gangen, men det skyldes flyttesjauen rett før jul. Nok av andre ting som skulle gjøres - og mye fremover også forresten!

På bildet over er det glimt av juletreet samt noe av pynten. Snøkrystallen var ny for denne julen og det samme gjelder den flotte glassengelen som vi fikk som del av en innflyttingsgave. De røde hjertene er faktisk navneskilt som ble brukt under julemiddagen vår... jeg tok hull i dem og hengte dem opp som julepynt også. Alle koselige minner fra julen 2010 :) Her er flere glimt fra treet vårt også. Juleballen i midten laget Kevin i barnehagen til denne julen og det andre hadde vi fra før.
Jeg har feiret jul et par ganger i utlandet (Nederland og USA), så juletreet har noen minner fra det også. Et par ornamenter vises under her..
Koselig med julekort fra kjente & kjære også! ♥
Slenger med noen glimt fra den utsøkte julelunsjen hos min bror Per Tore & samboer Linda Beate den 25.12. Vi var 17 personer også der. Mye god mat som vanlig :)
I dag startet samboer'n på jobb igjen og i morgen er det full rulle med barnehage og skole for barna også. Skal bli godt å komme i litt normal gjenge igjen, for her har vi snudd døgnet og hatt mye besøk. Koselig for barna å ha plass til venner for både besøk og overnattinger :D

Ha ei super uke!

4 kommentarer:

Liv Janne sa...

For ein flott familie! :). Gratulerer med nytt hus - er imponert over effektiviteten din etter fødselen! Og - godt nytt år til deg og dine :)!

Stinemorღ sa...

Dere er en nydelig familie!! :)

Rita sa...

Masse flotte bilder fra julen deres, kjekt å se. Dere er en flott familie :)

Nyt huset og tiden hjemme, klem.

Sara sa...

Godt nyttår til deg og dine og! :) Må si at jeg kjente ikke meg selv igjen heller i det kostymet, creepy :P Hehe..
Kjempefint bilde av dere, kjekt å ha et av alle :) Kos dere mye i nye huset. Klem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...