fredag 7. oktober 2011

Kos på morgenkvisten ♥

♥ Carmen Amelia og Kevin ♥

Et bilde av de to yngste tatt onsdag morgen... Kos i go'stolen før frokost og tur til barnehagen for Kevin sin del.. Herlig stund! Jeg kan love at det ikke alltid er like rolig her, hverken sent eller tidlig, hihi! :)

Denne uken har jammen gått unna. Ser jeg blogget mandag og i dag er det fredag allerede. Svusj! Vi har ikke gjort så mye.. eller litt har det jo blitt forresten, hehe! Jeg har holdt meg opptatt med huslige aktiviteter. Mye rydding, skroting, strikking og baking, hi-hi. En del tid har blitt tilbrakt på vaskerommet eller vaskeriet som det burde hete. Blir noen omganger i maskineriene med seks aktive medlemmer i familien... blir aldri tomt for å si det sånn ^_^
...det har blitt noen skillingsboller og eplekaker denne uken..

Været har vært svært så skiftende med litt solgløtt mellom regnbyene og varierende styrke på vinden. Høststormene har iallfall satt i gang her på disse kanter og vi får regn i bøtter og spann fortsatt. Det har selvfølgelig blitt noen trilleturer likevel. Det ble også en dagstur på oss i går. Været var imponerende flott tross noen byer. Kommer tilbake med bilder fra den turen ;)

Jeg har ikke vært så mye på nett, men jeg ser det har komt inn mange koselige hilsener og flere som vil bli med på give-away'n min. Koselig! Det betyr at jeg skal kose meg med bloggbesøk hos dere som har lagt igjen spor hos meg. Ser frem til det :)

Det er fredag, det er helg og høstferien starter her hos oss.
Ønsker derfor alle ei riktig god helg og god ferie til de av dere som har det! :)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...