mandag 3. oktober 2011

Benken

...nye kosekroken i annen etasje...
...koselig stemning på kvelden ♥..


Hagebenken stod lite brukt utendørs i regnet. Jeg håpte i det lengste på flotte høstdager hvor den kunne komme mer til nytte enn den dessverre har vært i sommer. Selv om vi hadde ei flott helg med go'vær, så fant jeg ut at det var på tide å redde den fra mer væte. Benken ble vasket og flyttet opp i gangen i andre etasje. Nå står den  altså vel plassert utenfor tv-stua.

Jeg ser frem til late kosestunder fremover. Puter og pledd, tekoppen og go'boka mens uværet utendørs kan nytes lunt og godt innenfor de store vinduene. Jenta mi syns benken var blitt kjempefin også, så det spørs om ikke vi to kommer til å bli de flittigste brukerne, hehe. Jeg fortalte samboer'n at nå har vi fått vår egen "kjærlighetsbenk ♥". Det var veldig ironisk med tanke på hvor den står plassert, haha. Gutta boys holder seg nok inne på tv-stua med fotball og roping, så jeg får nyte alenetid i gangen, knegg! :P


En stykk hagebenk, noen gode puter, pledd og et par zinklykter og tre fra hobbyrommet. Ferdig kosekrok! Me like, thi-hi ♥ Det er ikke alltid at det er så mye som skal til! :)

Jeg elsker levende lys overalt, men det er lite nips av den slags å se her hos meg, spesielt på gulvet... og slik blir det nok ei god tid fremover også. Med ei lita snuppe på snart året er det ikke noe som får stå i fred så lenge hun kommer seg rundt omkring, så innredningen er veldig minimalistisk ennå. Vi blir samtidig kjent med huset og finner ut av hva vi virkelig ønsker her litt etter litt i stedet. Det blir ikke kjøpt inn noen ting så lenge det ikke er akkurat DET vi ønsker/har behov for. Lov å være kresen og bevisst når vi skaper et hjem sammen i et nytt hus! Sparer heller i stedet for å kjøpe/anskaffe eller lage en erstatning/dårligere kvalitet i stedet for det vi ønsker oss i huset.. Det er ikke snakk om at det må være det rett merket eller noe slikt, heller god kvalitet og rette produktet for oss :)

Vel, det var et lite glimt inne hos meg! :)

5 kommentarer:

♥ Kaia ♥ sa...

KJEMPEFINT !!!!
Klem fra Kaia

Liv Janne sa...

Åhh, så koseleg :)!

Gustav sa...

Fin benk. Det viktigaste er å ha eit forhold til han.

Eg har ein heil del gamalt inventar frå eit gamalt hus eg hadde i Dale. Arvegods kan eg vel seie. Noko er trekt opp igjen og andre ting skrapa, mala eller lakka. Blir som nytt berre endå finare og med historia intakt. Slikt som ikkje kan kjøpast for pæng... Men egentleg er alt materielt overdrive. Slikt betyr mindre og mindre di eldre du blir...;-)

Elisabeth sa...

Hei snuppa, for en koselig kosebenk :)

Jeg har et spørsmål til deg. Jeg har jo en som skal konfirmere seg i mai og jeg er som alltid ekstremt tidlig ute. Jeg skal lage bordkort selv og har tenkt å bruke tykt papir som enkelt brettes i to, et hvitt mye mindre papir med bord limes på frontsiden med navn på. Så kommer spm: Tenkte å ta utgangspunktet i hans interesse for sykkel. Du som scrapper så mye, vet du om et sted/nettbutikk hvor man får kjøpt f.eks små sykkeltrykk, sykkelpynt eller lignende til å feste på bordkortet?

Fjällripan sa...

Så snyggt, gillar stilen! Härliga kuddar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...