lørdag 18. august 2012

Bryllupskort til Terje & Leni

Forsiden av bryllupskortet
...måtte bare legge på litt hjerter og ramme, LOL :)
Jeg har knapt vært på nett denne uken. Det har vært ferie og vi var kjempeheldige med været. Sol og varme som bare fristet til uteaktiviteter. Det ble stort sett fjellturer og kos på Sørstrand - fantastisk ferie hjemme! ;)

Torsdag kveld laget jeg dette kortet på vegne av min kjære broder og svigerinne. De er i bryllup til disse to turtelduene i dag, så jeg tror at kortet & gave er overlevert nå ;) Kortet legges herved ut, thihi!
Litt detaljer fra kortet...
Jeg bruker stadig vekk papirer og stæsj fra mitt noe reduserte lager. Intet unntak for dette kortet. "Man tager hva man haver" som det heter. Jeg merker at jeg mangler bokstaver i ymse farger og størrelser nå + noen charms for diverse anledninger.. og kanskje litt blomster og sånt som kan passe til. Tror likevel jeg fikk "nøstet" sammen dette kortet til tross for eventuelle mangler.. disse står nå på ønskelisten over "må ha-scrappeting", he-he. Greit å fylle på med litt nødvendigheter og kanskje litt nye papirer snart. Det nærmer seg høst og mørkere kvelder snart, men det vil jeg ikke tenke på helt ennå ;)
Innsiden av kortet
- til venstre er det tag m/bilde og kloke ord + en lomme til å legge penger bak (bakom hullborden). 
Detaljer fra tag'n. Bilde av paret tatt for noen år siden og baksiden med tekst. 
Baksiden av kortet
Får blogge om litt fjelltur og sprell for uken som var i morgen. Min eksterne harddisk har vært kranglete denne uken, så jeg har ikke fått lagt inn på noe særlig med bilder. Tar det som et varsel på at jeg må kjøpe meg en ny og større ekstern harddisk. Fikk litt panikk når jeg ikke fikk tilgang til alle bildene mine, puh! :0

God helg! ;)

2 kommentarer:

Rita sa...

Kjempefint kort igjen, Eli! Om dette er et restekort, så bærer det i allefall ikke preg av det!! Lekkert.

Artig at vi har laget til samme brudepar. Ekstra artig at de ble så ulike, og at vi ikke hadde brukt de samme stemplene osv.

Fortsatt god helg :)

Marianne sa...

Kjempeflotte kort du lager! Ha en fin kveld! Klem Marianne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...