søndag 30. september 2012

Høstvest

Et nytt plagg til vesla ble ferdig i dag og er allerede tatt i bruk. Kjekt at det passer og at snuppa vil ha strikkeplagg på. Plagget er strikket utelukkende av garnrester, så det var en god bonus. Nå har jeg ikke så mye garn på "lager", men det blir gjerne liggende når det først er havnet der, thi-hi.
En veldig uvant fargekombinasjon for min del. Artig å gå litt utenom den vanlige fargeskalaen :)
Dette ble en varm og lun høstvest fra Pickles. Jeg blogget om den spede start her. Det ble strikket på pinner 3,5 mm (uvant etter gammelt) i garnet Drops Merino Extra Fine og Dalegarn Falk #2427 okergul. Det gikk vel med ca 2,5 nøster med hovedfargen #28 i nordsjøgrønn. Det ble brukt litt rødt i samme garnet. Det hvite er jeg litt usikker på, men lurer på om det kan være en rest med Dalegarn Freestyle...?

Dette er det første plagget jeg har strikket med Daisy's. Så fikk jeg lært det også. Det pynter flott opp og er søte detaljer på vesten.
Jeg syns at Pickles sine oppskrifter til barn er små i størrelsen. Denne vesten ble strikket i str 4 år og passer helt toppers til vesla mi som blir 2 år snart ;)
Fin søndagkveld ønskes deg! :)

5 kommentarer:

Fotballhjerte sa...

Hei :)

Så fine bilder du deler på bloggen din! Her var det mye som ga meg den gode turfølelsen, og så utrolig fint det seilbåtbildet var på innlegget litt lenger ned her!

Vi gleder oss sååå til å få opp kjøkkenet nå... det blir en enorm kontrast til det vi hadde før :) glede!

Ha ei fin uke :)

G-Anette sa...

Å, så fin høstvest! Og DE herlige fargene :) Slik blir man glad av! Og nå fikk jeg akutt lyst til å strikke daisier ;)

Herlige bilder!

Klem ♥

Heidi sa...

Riktig fin ble den. Gøy med flotte farger og så er det morsomt å strikke daisy (har kun strikket litt daisy med denne gå mersmak) - ja Pickles har små størrelser så bra at den passet.

frksnupp sa...

Tusen takk for fine ord på bloggen min, det varmer en kjølig høstdag! Flott vest, og fine farger sammen. Er enig i at Pickles´størrelser er litt små, evt er det strikkefastheten deres som ikke henger på greip. Men finfin var vesten din uansett!

Felisi sa...

Flott vest i herlige farger! Jeg likte din mye bedre enn originalen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...