mandag 29. september 2008

Bursdagsinvitasjoner

Jenta mi har vært veeeldig tålmodig.. Hun ble nemlig 9 år i sommer mens alle var på ferie, så hun har ikka fått feiret bursdagen med vennene sine ennå. Det har blitt utsatt og utsatt flere ganger, men nååå blir det bowlingbursdag for jenta mi! Gjett om hun er glad og gleder seg!

Vi laget disse invitasjonene i går. Den runde "pynten" gir deg asossiasjoner til bowling-kuler, ikke sant?! *knegg* Hun & et par venninner syns de var sååå fine og tok de med seg hjem fra storboss-samlingen i nabolaget... de fant nemlig en ødelagt pynt som skal henge i døråpningen med mange kuler hengende i flere farger og kombinasjoner.. *dååne*! Idèen om bruk til bursdagsinvitasjonene kom likevel snikende, så kulene ble klippet av og vasket av jentene. Snakk om gjenbruk, hi-hi!

Bildet ble tatt i sommer. Her har hun fått sydd 2 sting øverst i hårfestet pga en skikkelig smell, men hun er nydelig sminket av venninnene sine i Oslo. Hun er nemlig norsk-tamilsk og får litt av begge kulturer. Sminke og dans er viktig må vite. De unge jentene er mye flinkere med sminken enn jeg noen gang har vært! :) En 9-åring får ikke sprade rundt med sminke hos meg, men en og annen gang er det ok.. og dette er en av dem :)

16 bursdagsinvitasjoner til gode venner
16 invitasjoner enkelt pyntet og klare! Nærbilde av "bowling-kulene", hi-hi!
Nærbilde av bowlingkuler *fnis* ..og ferdig, klar for utdeling i morgen :)
Pakket i konvolutter og klare til utdeling!!!

2 kommentarer:

Gladie sa...

Så flott hun var :) Ser godt at det er bowlingkuler, jeg ;)

Rita sa...

Så flotte invitasjoenr, Eli!! Nydelig med det hjørnestempelet. Ellers pynter Kalyani opp i seg selv :o)

Mye rart å finne i bosset, ikke verst at det kom til nytte. Synne kom dragende med et lite plast-elghode som måler innetemperaturen.... Skikkelig harry. Men vi klarte å kaste den uten at hun fikk det med seg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...