lørdag 13. september 2008

Bursdagskort og bilder fra dagen! ;)

Fotoskriver'n min røk denne uken og ikke søren om den supergode skriver'n på jobben kunne ta fotopapir heller, så det ble dårlig med kort m/bilde til sønnen min. Kjedelig altså! Bursdagskortet hans ble dermed annerledes enn planlagt, men kortet fra oss laget jeg torsdag kveld på kjøkkenet med ham hjemme :o Her er en spent og nyklippet tenåring som sjekker kort og gaver i sofakroken...

PS - hold peker'n over bildet, så får du frem tekst!

Patrick leser kortet sitt..Fremsiden av kortet og tag'nForsiden av kortet og baksiden av tag'n!Innsiden av kortet hans..Patrick sjekker antall lapper i pengelommen i kortet... :) Baksiden av kortet Det ble ikke noe stor markering av bursdagen idag, men vi koste oss med pizza før vi dro avgårde på bowling. Min bror Per Tore og min søster Linda og hennes sønn Mathias var med oss også. Kjempegøy! ;)

PizzaBowlingPer Tore sender pasning til Kevin... synd det er bowlingkule og ikke ball... Au!Kalyani, Mathias og PatrickFantastisk teknikk på bowling - det stod faktisk bare 1 igjen etter denne. Utrolig blinkskudd! Familiekalas og bursdag for kompisene blir arrangert litt senere. Sent men godt ;)

6 kommentarer:

Inger Marie sa...

Ser ut som en kjempe trivlig bursdag :)
Kjempe tøft kort han fikk.

Ha en fin helg

Klem fra inger marie

Lene Aase sa...

Kanontøft kort!!!

Klem fra Lene.

Nina sa...

Kult kort!
Mønstret i pulsvantene er strikket med perler, har kjøpt de i sybutikk. Garnet er alpakka ullgarn. Jeg er ingen reser til å strikke, men dette er utrolig lett. Og morsomt! :) Du får ha en fortsatt god helg :)

Bak en Sky sa...

Så fint et kort da!!Er så hyggelig med burdag. Pizza og bowling høres ut som en perfekt dag!!!
Klem

Anonym sa...

Grattis med tenåringen. En utrolig nydelig gutt du har.
OG FOR ET FINT KORT!! Jeg er imponert, råflott var det.

Maya sa...

Grattis med tenåring og et flott kort han fikk :-)) Skikkelig herlig smil på han :-)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...