onsdag 20. mai 2009

Terdalskeipen (744 m.o.h)

I går fikk jeg igjen en herlig fjelltur i regi av Fjordbase. Denne gang var vi 19 voksne + hund som dro til Terdalskeipen, 744 m.o.h. Værmeldingene var ikke de beste, men til tross for skiftende vær - det ble en kjempetur i godt lag :D De har visst en tradisjon med at når turene er til respektabel høyde som betyr over 700 m.o.h., så serveres det "en lille en" av merket Braastad + saltpølse til, hi-hi. Skål! Vi kvalifiserte til det i går, knegg :P

Vi parkerte på avkjørselen (venstre side) før parkeringsplassen ved Magnhildskartunnel (ved Grytadalen). Turen er godt merket :)

Se mer info og bilder fra turen her og her.
På veg mot Terdalskeipen - har passert varden på Akslaskaret. Den keipen i bildet heter Klauekeipen - som da er mål for neste tur, tjo-ho!På veg mot Terdalskeipen - har passert varden på Akslaskaret. Den keipen i bildet heter Klauekeipen - som da er mål for neste tur, tjo-ho!
Skiftende vær og skiftende underlag. Lenge siden jeg har tråkket i snøen :)Skiftende vær og skiftende underlag. Lenge siden jeg har tråkket i snøen :)
Alle samlet ved varden på Terdalskeipen i plaskregn - derfor så Alle samlet ved varden på Terdalskeipen i plaskregn - derfor så "tåkelagt" bilde. Astrid fra Turlaget la ut bok på varden, så vi var de første som fikk skrive oss inn :P
På veg ned igjen fra Akslaskaret - ser mot Klauekeipen her også.På veg ned igjen fra Akslaskaret - ser mot Rundevatnet og selve Klauekeipen her også.
På veg ned mot Grytadalen - Langevatnet skimtes i bildet :DPå veg ned mot Grytadalen - Langevatnet skimtes i bildet :D

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Flotte bilder. Ser ut som en kjempefin tur. Det kribler i beina...

annhelen sa...

Tusen takk for besøk på bloggen min. Er født og oppvokst i Sunnfjord, flyttet til Hardanger for 6 år siden. Eldste sønnen min skal faktisk jobbe i Florø, på Fjord Basen i sommer. Far hans bor i Florø.
Så verden er ikke stor nei... Ønsker deg en fin langhelg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...