tirsdag 15. desember 2009

Julefest sammen med eldstemann og klassen hans :)

Jul meg her og jul meg der. Det går i ett for tiden og jeg hadde ikke helt oversikten over julefeiringen i dag. Jeg fikk sendt avgårde en gave til en brevvenninne i England på veg hjem fra jobb idag. Håper den rekker frem til mottaker innen jul - de feirer det jo på morgenen den 25.12! :)


Jeg trodde at jeg skulle hente minsten i barnehagen, lage middag og få slappe av i sofaen etterpå, men den gang ei. Det bar rett på eldstemann sin julefest kl 18.00. Vi fikk ordnet alt og kom oss dit i tide og fikk oppleve en koselig kveld sammen med klassen hans og foreldrene. Ungdommen stod for alt og vi fikk oppvisninger i form av dans, sang og musikk. Det var grøt og snadder og selvfølgelig loddsalg på mye godt som premie. Jeg stakk av med tre premier i kveld, så jeg er komt inn i en stim, hi-hi. Tror jeg må tippe Viking-Lotto i morgen, knegg! ;D

Det var litt mørkt på scenen,
men her er noen bilder fra julefesten til eldstemann:


Guitar hero - Ola

Min sønn Patrick, Ola, Bjørnar og Emil
 
Gutta boys danset sin egen variant av den legendariske støveldansen! ;P

Heldigvis fikk vi filmet selve støveldans-oppvisningen, så det var kjekt. Da er det CSI resten av kvelden.. Må lade opp til julefrokost hos jenta mi sin klasse på morningen og julelunsj på jobben (full julemiddag det), puh! Det er jammen travelt, he-he! :P

5 kommentarer:

Inger Marie sa...

Innom som snarest i natten for å ønske deg en fin førjulstid :)
God klem fra Inger Marie

Elisabeth sa...

Jammen er det en hektisk måned med baking, vasking, nissefester, avslutninger og oppvisninger, men guri meg så kjekt det er også. Veldig artig å se hva ungene får til. Klem fra meg!

KKannDesign sa...

Hei på deg - i nattemørket..smil!
..titter bare innom for å sjekke at det er bra med deg? Smil! Skjønner at du er travel - det er vi vel de fleste..hihi..

KlemKKann

Wenche sa...

Så hyggeleg fest! Eg ønsker deg ei riktig god jul i lag med familie og vennar. juleklem:-)

Astrid sa...

Hei Eli:-)

Håper du har hatt en fin julefeiring så langt isammen med dine kjære, og at du får slappet godt av og nyte fridagene:-))
Fortsatt god jul til deg!!

Juleklem fra Astrid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...