søndag 27. desember 2009

Kort med "julegave" inni! :)


 
Et par bilder fra en kort fotosession til årets julekort :D
 
Vi gav mine foreldre en tur en valgfri helg fredag - søndag på hotell i Bergen og showbillett til den steingalne og rasende flinke Marit Voldsæter og hennes show "Drit i å danse". Siden min far jobber skift samt at de er glade i å reise, så turde vi ikke bestille en helg uten at de fikk et ord med i laget. Dermed ble julegaven kamuflert som dette innpakket i julepapir under juletreet:


 
 
Kortet er ganske så enkelt og laget nesten seg selv takket være det utrolig koselige julepapiret, stempelet og den brune kartongen som jeg har fått av snilleste Rita. Du er en knupp, tusen hjertelig takk snuppa! :) Jeg laget det på selve julaften før vi skulle i middag og var helt "av" i kroppen etter den iherdige scrappingen, hi-hi. Det gikk heldigvis raskt og lage og som dere ser - solen skinte inn gjennom kjøkkenvinduet, hi-hi. Og jada - gaven falt i smak :D

4 kommentarer:

KKannDesign sa...

Ojojoj - håper du er på beina igjen..og at du har kost deg i jula og romjula..rett ut i senga eller på gulvet - hørtes ikke godt ut - god bedring!

..vettu det ha`kke blitt så mye blogging hos meg heller i det siste - desember og julen krever sitt i tillegg til en laptop som streika og nettet som uteble..bel det så som så med julelukene mine - hihi..

KlemKKann

Wenche sa...

Flott kort og ein flott ide til både julepresang og bursdagspresang. Det er ikkje alltid like lett å finne på gåver, men ei slik helg er jo ein kjempeide!

Håpar du har komme deg på beina igjen. Er kjedeleg å vere sjuk i jula, er jo kjedeleg elles også, men ekstra ille i jula:-)

Juleklem frå meg:-)

Inger Marie sa...

Koselige julebilder og nydelig kort.
Håper du er på bedringens vei
God klem

Astrid sa...

Håper det går bedre med deg nå!!Ønsker deg et riktig godt og kreativt nyttår Eli Kristin!! Gleder meg til å følge bloggen din gjennom et nytt år, og ikke minst til nye treff i dette året også:-))

Nyttårsklem fra Astrid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...