fredag 16. juli 2010

W.I.P (work in progress)

Jeg startet på et lillafarget babyteppe til gullet i magen i juni. Det har jeg strikket på innimellom. Herlig Dale babyull-garn og pinner nr 5, så det blir et flott og luftig teppe til småjenta som kommer :)
Har strikket 4 av 6 nøster, så det er ikke så mye igjen. Det sees sikkert ikke så lett i bildet, men det blir stort og bredt siden mønsteret tilsa 231 masker på pinnen :P
Nærbilde av bølgemønsteret :)

I redsel for å ikke ha prosjektet på gang når det lilla teppet er ferdig stoppet jeg innom Nøstebarn og bestilte følgende herligheter som jeg hentet i posten i dag:
Boken "Strikk til nøstebarn" av Kathrine Gregersen og to nøster med 2-tråds merinoull farge 832, syrinlilla. Skal strikke et babyteppe i denne fargen, men det blir et kjempelett og luftig ett på pinner nr 6 - bare strikke rett på hver omgang og hekle en fin kant rundt.
Utrolig mange flotte og tilsynelatende enkle oppskrifter i den boken, så jeg skal ta for meg noen prosjekter derifra fremover. Kjekt å lage ting til smånurket selv ♥!

3 kommentarer:

Frøken Lykkelig sa...

Fiiiiiiint babyteppe til en liten prinsesse!!! Så koselig! Håper det står bra til :-)

Kaia sa...

Teppet blir kjempeflott...
Veldig fin lillafarge...
Og det er alltid kjekt å ha noen prosjekter på gang....
Natta.
Klem fra Kaia

ann helen sa...

Så nydelige farger i det teppet du holder på med og i garnet du har kjøpt.

Jeg har den boken òg, masse flotte oppskrifter i den. Og ull er en fantastisk "oppfinnelse", finnes ikke noe bedre å kle på ungene, både små og store.

Ønsker deg og dine en fin uke, håper på litt bedre vær på vestlandet. Klem♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...