mandag 14. mars 2011

Aktiv helg! :P

Flinke handballjenter
- Andreea, jenta mi Kalyani, Vilde og Andrine

Helga har gått med til rydding, rydding og rydding. Jeg har gått gjennom en masse ting fra vår tidligere leilighet så nå er det flere sekker klare enten til Fretex eller bossdynga. Godt med alt som er gjort - og mere ligger klart. På lørdag var det fullt hus i stua her til fotballkampen kl 18.00 og noen kom til en sen biffmiddag hos oss. Berre lekkert med koselig besøk og god mat! ;)
Florø 2 - Høyanger
PS - blir dårlige og "gule" bilder innendørs i haller.. kan ikke stille inn bedre enn dette..

Søndag var det jentetur for min del, hi-hi. Jeg og jentene mine reiste avgårde i 10-tiden sammen med handball-laget. Et par ekstra jenter ble med i vår bil siden vi hadde "kjøring" til kampene i nabobyen. Det var spennende kamper, sosialt og et stopp på Dolly Dimple's ble det også før vi dro hjem igjen. Hele 10 timer var vi borte. Lenge siden sist det bare var meg og jentene, hi-hi! Ikke noe problem å ha med seg vesla, hun bare smiler eller sover så lenge hun får litt mat og kos innimellom :)
Carmen Amelia - veeldig trett her, hi-hi :)

Mer rydding har pågått her i dag og så var jeg til og med på Zumba i kveld! Tror kroppen fikk seg et sjokk for det er over 2 år siden sist jeg har vært noe særlig aktiv eller trent i det hele tatt, hi-hi. Zumba var bare kjempekjekt og instruktørene er veldig dyktige. Mye dans og hoftevrikk - og de er fra Brasil også, fnis. Glad jeg har danset magedans før, for det kom godt med! Kjenner det godt i skuldrene nå og det blir vel noen andre stive og støle kroppsdeler i morgen. Men da er jeg igang med trening igjen. Godt å få et spark bak og faste treningstider å forholde seg til, for jeg er laat, hi-hi!

Vi blogges - ha ei herlig uke folkens!!

4 kommentarer:

Stinemorღ sa...

Du har virkelig hatt en aktiv helg! Blir jo nesten sliten av å lese om den.. puh ;)
Du har så søte jenter!

klem

Kaia sa...

Så "deilig" med jentetur....
HErlig bilde av lillemor..
JEg skal oså begynne på Zumba, må bare få skikk på kneet mitt først...
Candy i bloggen min hvis det frister.
Klem fra Kaia

Elisabeth sa...

Ser i et tidligere innlegg at du har kjøpt deg nye fjellsko. Jeg har akkurat de samme :) De er kjempegode. Har salomon joggesko også jeg. Beste joggeskoene jeg har hatt!
Vet du hva? Min første samboer prøvde å lure meg med på fjellturer, men jeg var hellig overbevist om at det ikke var noe for meg, så jeg ble ikke med. SÅ FEIL kunne jeg ta.
Nå simpelten ELSKER jeg å gå i fjellet. Si det til mannen din du, så kanskje han blir med :)

Ha en fin uke, spreka :)

KKannDesign sa...

..hihi - vi var også i håndball-hallen hele søndagen - morro!!

..herlig å kunne ta med seg veslefrøkna - når hun er så snill og rolig!!

Ha en toppers tirsdag!

SmilKKann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...