torsdag 3. mars 2011

Flere Vål'enga sokker

Da er et nytt par med Vål'enga sokker klare, denne gang til niesen min Mathilde. Hun likte så godt Patrick sine Vål'enga sokker og ønsket et par til seg selv. Det måtte jo tante gjøre noe med :)
Disse er strikket i samme garn, farger og pinner, men jeg gjorde en liten vri selvfølgelig. Mønsteret blir nemlig til underveis som jeg strikker.. og dermed blir den første sokken malen for nummer 2, fnis.. Og.. de er ikke like. På den ene sokken går det 4 stk VIF-logoer rundt mens det på den andre er kun en på hver side. Jeg laget den første med logo rundt hele, men syns bokstavene ikke kom så godt frem. Dermed ble det en annen variant på den andre, ellers er sokkene helt make. Så får jeg håpe at Mathilde setter pris på tante's glupe variant... ellers må det strikkes en til av den sokken hun ønsker mest, ha-ha :D Tror disse skulle passe til et par føtter i str 33/34 iallfall! :P

Garn: Dale Freestyle
Pinner: 4
48 masker fordelt på à 12 pr pinne
Greitt med et par hemper på også! ;)

Da skal jeg prøve meg på et par små baby-prosjekt før jeg strikker Vål'enga sokker til min bror også. Han la inn bestilling på dem og nok garn er i hus, men jeg vil gjøre noe annet først... det jeg egentlig skulle strikke på, hi-hi. Har fått strikkedilla og har mange prosjekt på gang før jeg begynner på ett :D Skulle ha lest ferdig ei bok også, men det er mye som skjer om dagen. I dag må det også lages ett kort siden jenta mi skal i bursdag og så må jeg vel starte på noen bursdagsinvitasjoner til Kevin's kompiskalas tror jeg.

Kos dere! ;)

1 kommentar:

renate sa...

Flink du er:) Jenta liker de nok som de er, ingen andre kan iallefall ha maken!!!

Lykke til med bursdagskort og selskap etterhvert:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...