tirsdag 15. november 2011

Høsthals

Denne halsen strikket jeg ferdig før helgen.

Dette er en høsthals a la G-Anette's Kreativiteter. Jeg har dilla på grått og falt pladask for det flotte mønsteret som Gry-Anette har laget.
I oppskriften hennes er det brukt Sandnesgarnet "Easy", men det hadde ikke min garnbutikk. De anbefalte i stedet Dropsgarnet "Eskimo" som skal være tilsvarende Easy. Garnet er supert å strikke med. Det gikk med 3 hele nøster på pinner nr 7 mm. Bredden er ca 18 cm.
Jeg liker veldig godt halsen, men er ikke helt fornøyd med omkretsen. Den skulle vært lenger, men jeg vet ikke om det har noe med strikkingen min å gjøre eller kanskje garntypen? I innlegget til Gry-Anette ser høsthalsen hennes en god del lenger ut, nemlig helt passe lang til å tvinne et par ganger rundt. Kanskje dette blir julegave til ei ung jente... ;)'
Ha en fin tirsdag. Her er det nydelig høstvær.
Ut og nyte! :)

3 kommentarer:

Myrte ♥ sa...

Så flott og dekorativ hals =)

Trude sa...

Flott høst hals! Jeg har også strikket den i eskimo, i herlig lilla advents farge. Så venter bare på at vinteren skal slå skikkelig til her i Tromsø slik at jeg kan bruke den! Synes den ble veldig varm, så må nok minusgrader til når den skal i bruk.Jeg strikket på tykkere pinner enn deg, ser jeg, så kan snurre den opp en gang rundt halsen. Kan være et tips for å få den lengre, evt legge opp en til mønsterrapport .
Ha en fin uke. ps. veldig fine fars dags kort du hadde laget :)

G-Anette sa...

Åh, det er så gøy når dere vil prøve oppskriftene mine! ♥
Jeg har fått to tilbakemeldinger på at halsen blir litt kort, så kanskje jeg faktisk strikker litt løst? Jeg får fint min rundt halsen to ganger. Men en eller to mønster-rapporter ekstra kan sikkert bli bra! :)

Så gøy med bildene som ble med i boka til turistforeninga! :)

Og bursdag har du hatt, gratulerer med vel overstått! :)

Stor klem ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...