søndag 20. november 2011

Slakk søndagshilsen

Skjelter m/kålrabistappe og poteter, vin, øl og skjelte-akevitt i små glass
Nydelig tradisjonsmat - alt spises, øynene inkludert, haha ;)'

Det har vært noen stille dager på bloggen og nettet forøvrig. Full rulle i uken som var og ei hektisk helg også. Men moro, mye moro, thi-hi!

Fredag bar det avgårde i fly til Bergen og opphold på hotell Havnekontoret sammen med gjengen på jobben min. Vi var på julebord på Damsgårdstuene. Nydelig julemat og en kjempekveld med gode kollegaer.

Retur med fly lørdag og hjemme noen timer før det bar avgårde med fellesbuss til årets skjeltefest i Svardalen. Ca 70 feststemte folk, fantastisk god mat og tilbehør, sang & historier og dans med gruppa "Hæla i taket" fra Jølster :P Dette er en årlig tradisjon som vi er så heldige å få være med på. Det er 3 karer som inviterer og lager til skjelter, tilbehør og alt annet selv. Fantastisk arrangement og like moro hvert eneste år. Maten er bare helt nydelig.

Vi ble levert hjem på døren med samme bussen i 5-tiden i dag tidlig og formen er fin den, kanskje bare kjempetrøtt etter helgen. Skulle hatt ei helg å slappe av på før jobb igjen, haha! Typisk at alt skal skje samme helg, men sånn er det bare. Kjempekjekt og gode opplevelser. Foreldrene mine flyttet inn mens vi tok oss ut litt alene etter gammelt. Kos bare det :D

Her blir det en slakk kveld i sofaen og bare kos med ungene.
God søndag til deg også! ;)

1 kommentar:

Randis side sa...

Wow! Det kreves mot til å innta et slikt måltid :)) Høres ut for at du har hatt en fin tur med kollegaer :))
Og gratulerer med innslag i boka til Turistforeningen! Artig!
Ha en fin uke! Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...