mandag 31. desember 2007

Godt nytt år!

Happy New Year Ut med det gamle, inn med det nye... Jeg håper dere alle har en fin kveld med god mat (og kanskje godt drikke) i koselig lag for å feire det nye året! :) 2007 har passert i hurtigfart, det er nesten utrolig at vi atter en gang skal feire nyttår!?! Jeg hadde så mange planer for dette året og mye har skjedd med ankomsten til minstemann, har storkost meg hjemme i fødselspermisjon og hatt tid til et aktivt familieliv, turer og festligheter som vi har rukket å få med oss. Skjønner likevel ikke hvor månedene har blitt av... *dåne*!

I dag skal vi alle til mine foreldre på middag sammen med min søster & mann + 2 barn, min bror & samboer og en familievenn. Det blir mange samlet og liv og røre, he-he... For ungenes del kan nok ikke middagen (pinnekjøtt og svineribbe) bli ferdig fort nok, for de skal kle seg ut og gå nyttårsbukk i nabolaget. Det er en årlig tradisjon her i by'n (vi går ikke romjulsbukk).

Klokken 20.00 i kveld er det "Barnekjippen" hvor vi går i fakkeltog gjennom sentrumsgatene og lager mye lyd og spetakkel, små og store er utkledd og vi ender opp på hovedkaien hvor brannvesenet holder et fantastisk fyrverkeri. Artig! Denne tradisjonen er ganske ny og har sitt utspring fra nyttårsaften's store "event" som er Kjippen som går av stabelen ved midnatt. Det er helst for den voksne garde som er utkledd i forskjellige kostymer og er i festlig humør... *knegg*, har fakler, bærer plakater og doninger med sleivspark til hendelser fra året som har gått. Det kan være nesten like artig å se på som det er å delta ;) Du kan lese litt om opphavet til Kjippen her eller se en videosnutt fra fjorårets Kjippen her.
Her er et bilde av oss på veg til å se på Kjippen nyttårsaften 2006/2007, he-he... Det er fra venstre samboer, datter og sønn + meg i kostymer som ble funnet frem i siste liten. Jeg er i en rødstripet gammel badedrakt, høygravid og med bekkenløsning... Cheers mate!

Godt nytt år folkens!
På veg til Kjippen 2006-2007 he-he...

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...