onsdag 23. januar 2008

Lånt bøker på biblioteket igjen

Jeg er syk og slapp og har ikke ork til noe særlig, så da er ei god bok i sofaen en grei løsning. Etter å ha vært hjemmeværende i fødselspermisjon en tid har jeg selvfølgelig fått med meg noen tv-program på dagtid, he-he... Der har jeg fått tips om diverse bøker som kan være interessant og lærerikt å lese. I dag fikk jeg beskjed fra biblioteket om at de to siste bøkene jeg bestilte var ankommet, så sambo og jenta mi fikk plukket dem opp i forbindelse med dansetreningen hennes. Gleder meg til å lese dem, ganske så ulike tema iallfall, he-he! Her er de presentert med dårlige bilder:

Robin McGraw - Fra dypet av mitt hjerte

Robin McGraw sin bok - Av hele mitt hjerte, 2006

Omtale av boken fra Bokklubben.no: Forfatteren ønsker å inspirere kvinner til å glede seg over de forskjellige rollene de må tilpasse seg og oppmuntre dem til å gjøre bevisste valg som kan føre til et rikere, lykkeligere og mer meningsfylt liv. Hun forteller om barndommen sin, ekteskapet med dr. Phil, og om hvordan hun har markert seg som kvinne i en mannsdominert verden. Hun understreker at du må velge å gå inn for å oppnå det livet du ønsker deg.

Sylvie Browne - Livet på den andre siden Sylvie Browne sin bok - Livet på den andre siden, 2000

Bokomtale fra Damm forlag: Klarsynte Sylvia Browne leder oss gjennom sine sekstitre år på jorden, langs de stier og sporadiske omveier som har ført henne frem til det hun hevder er sannheten. Sylvia har blant annet utført hundrevis av regresjoner på barn, som har lett tilgang til tidligere liv og død. Dette og andre fascinerende avsløringer og historier finner du i denne veiviseren til livet mellom livene. Bli med på en reise du aldri vil glemme!

Sylvia Browne har arbeidet som klarsynt i nesten femti år. Hun opptrer jevnlig på amerikansk fjernsyn og har toppet bestselgerlistene flere ganger. Forfatteren gir mye av sine ressurser til velgjørenhetsorganisasjoner og samarbeider ofte med politiet.

Forfatterens hjemmeside: http://www.sylvia.org

1 kommentar:

Sonja sa...

Intressanta boktips:) Visst är det underbart o fly in i en bra bok då o då:)

/Sonja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...