lørdag 6. desember 2008

Juleting og tang i helgen

Litt julestemning i dette bildet, ikke sant :) Har lekt meg litt på nettet og laget meg nytt profilbilde på Facebook. Jupp, jeg styrer på der inne også, he-he!

Mitt siste profilbilde på Facebook, tji-hi!Nå har jeg laget ostekake og kanskje må jeg supplere med en sjokoladekake også. Skal på juleverksted i kantina på jobben i dag og jeg er i bakegjengen. Vi skal lage julepynt, julekort og litt kreative saker som jeg ikke vet om ennå. Skal bli gøy det. Tar med meg jenta mi slik at vi to får noen timer bare oss to sammen med de andre der. Gleder meg :)

I morgen skal hele familien spise julemiddag på kafè sammen med mine kollegaer også, så det er mange sosiale tiltak med jobben i desember for min del. Ungene syns det er sååå kjekt å få bli med på det, så vi ser frem til å spise søndagsmiddag ute i morgen.

Ha ei god helg folkens - husk, ikke stress! ;)

3 kommentarer:

Rita sa...

Hihi, stilig bilde altså ;o)

Pass godt på snuppa i natt. Ho var skikkelig trøtt i dag, sååå blank i øynene. Bare hiv ho av her i fart i morgen, om dere skal spise i "rimelig" tid.

Vi snakkes!

KKannDesign sa...

HERLIG!Jepp herlig bilde - digger det 100% - smil smil smil!

Høres ut som om du skal ha en super helg - det har jeg hatt og skal ha - i dag, lørdag, har det vært håndball, og lørdagscafè på skolen - i morgen, søndag, skal vi ikke no - nei nettopp ikke no`!! Det er godt!

Klem klem klem AK

Elisabeth sa...

Stilig bilde!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...