lørdag 20. desember 2008

Titt tei, fortsatt her...

... ja det er fortsatt liv her hos meg.. Lite blogging som man kan se og jeg har ikke orket å surfe rundt hos kjente og kjære bloggvenner heller. Håper alle har det bra og jeg skal prøve å få besøkt noen blogger fremover i julen iallfall, fnis :)

Det har vært ei forferdelig uke og det er ikke juleforberedelsene sin skyld iallfall. Kevin fikk den 4. (eller 5.?) barnesykdommen til forrige helg.. Søndag ble jeg dårlig og har ligget siden med skikkelig influensa. Jeg har hverken hatt det eller hodepine før, så jeg har ligget fullstendig utslått og elendig uken til ende.. I går fikk jeg grei beskjed av min kjære om å komme meg til legen, så da måtte jeg dit.. Ja faktisk ble jeg sykmeldt frem til jul for å komme til hektene igjen! :o Det var i grunnen veldig deilig å vite at man får lov og får tid til å ta seg inn igjen etter legens ordre, så da har jeg litt mindre dårlig samvittighet for jobben og kollegaer som har mye å gjøre... Vel - ta seg inn igjen... Kevin ble ferdig med spysyken i dag, så det siste halvannet døgnet har det ikke vært så rolig... Noe mer som "går" her nå, sååå ... Slitsomt! Det er vel sant som det sies - det første året i barnehage er rimelig turbulent når det gjelder smittsomme sykdommer/virus som herjer. Minsten her i huset startet 15.10 i år og det har nesten vært noe siden den dagen. Jaja - får ta det som det kommer, ikke annet å gjøre egentlig :)

Kevin hadde spysyka og mamma var slakk på fredag... i bakgrunnen sover han på pappas fang.. En liten Elias-tattoo var stas må vite... fikk frem smilet! ;)

Kevin har spysyken og koser seg med mamma og pappa på fredag 19.12.08Status: "Jeg er slakk og har lite energi, minsten er slakk også og sambo jobber nattskift.. Har knapt vært utenfor døren den siste uken"...Jeg smiler apatisk over julegavelisten og tenker at det er bare 4 dager til jul!! :o Har mye igjen, vi har ikke juletre ennå, vi har ikke bakt julemanna eller pepperkaker ennå, huset er hverken vasket eller klart til julen.. Får se over helgen hva vi får til. Ungene har jo skoleferie, så de får være mine små hjelpere der de kan. Orker bare ikke stresse med noe nå - og det er helg, så vi skal bare slappe (mer) av her i huset, hi-hi!

Her er noen bilder fra tirsdag - Kevin var rimelig frisk igjen og mens moren lå i halvsvime på sofaen og pappa ute på handletur koste han seg i storskapet med havregryn, kjeks og litt annet moro som kan strøes utover gulvet og skliiiii i, knis... Koste seg han... :)

Rampete KevinHa en koselig lørdagskveld!

4 kommentarer:

Rita sa...

Uff, Eli, dere har jammen fått det denne førjulstiden... Får nesten vondt av dere jeg. Men, det er bare å ta tiden til hjelp og bli skikkelig frisk. Det er det viktigste!

Og la jula i år bli en annerledes jul: Husker der jula 2008? Det var det året vi var syke hele gjengen, og bare koste oss uten alt stresset. Gå og kjøpt juletre, og vask når dere hiver det ut over nyttår. Og kakene slipper du å ha dårlig samvittighet for i januar, når vi andre kaster halvparten..

Fortsatt god bedring!!!!!

Veronica sa...

God bedring til dere alle!!!

Ser ut som Kevin storkoser seg blandt havregryn og kjeks!!

Gladie sa...

Uff, da. God bedring - håper dere er i form til jul :)

Elizabeth sa...

Føla virkelig med deg! Har sjøl låge som et slakt.. først var det influensa, og deretter omgangssjuka. Virkelig ikkje kjekt :/ Kanskje kommer Pala med juletre i morra, så det er jo bra :D God bedring til begge to <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...