onsdag 30. september 2009

Bursdagskort til Ina! :)

Mi kjære venninne gjennom mange år har bursdag idag. Her er kortet til Ina. Hun er en fantastisk danser, så det måtte bare bli et litt danseinspirert kort til henne. Bildet er et av hennes facebook profilbilder, så det "lånte" jeg for anledningen. Regner med at det er ok, hi-hi! Hun er en lidenskapelig salsa og tango-danser, så derfor litt svarte og røde farger.

Fremsiden av kortet - bildet av Ina og dansepartnerFremsiden av kortet - bildet av Ina og dansepartner

Details mo' details :PDetails mo' details :P

En liten småsladdet hilsen inni(hva gjorde jeg før spellbinders-tiden)En liten småsladdet hilsen inni
(hva gjorde jeg før spellbinders-tiden)

Besos mi amor ♥Besos mi amor

10 kommentarer:

Wenche sa...

Eit utruleg flott kort! Du er dyktig til å lage kort! Håpar du lagar mot bestilling:-) Ha ein fin dag!

Anonym sa...

Flott..som alltid..som sagt før: dette fixer du bra!!

Kuuuule sko - herlig!

KlemKlemKlemKKann - som fremdeles må skrive som anonym(?)

Nina sa...

Åhhhh, det er jo bare rååååå lekkert!!!! Venninnen din må jo bare bli fornøyd!!

Nina sa...

Åhhhh, det er jo bare rååååå lekkert!!!! Venninnen din må jo bare bli fornøyd!!

Anonym sa...

Hei.. jeg er ei jente som elsker å lage kort,men aner ikke hvor man kjøper sånne ting du lager av. de er KJEMPE nydelige:) Kan du vær så snill å svare meg på det? Hilsen fra anonym!

Eli Kristin sa...

Heisann Anonym! Tusen takk for koselig tilbakemelding ;) Dersom du legger igjen din epost-adresse eller kontakter meg pr epost kan du få en mer konkret tilbakemelding.

Skal prøve på en liste over kortet her: bazill-papir, ukjent pyntepapir, alle blomster og blader er bestilt fra www.papirloftet.no De svarte thickers-bokstavene og tallene er fra EK Success "Sticko" (kjøpt på Minne-hjørnet i Ski tror jeg). Formene er trykt ut på min Epic-maskin med spellbinders-former. Teksten er skrevet ut fra PC. Det var alt tror jeg. Bildet er et av mottakeren, he-he :D

Lykke til!

Anonym sa...

hehe. tusen takk for koselig svar da. Men jeg er ei jente på 13-år og kan ikke bestille ting på nettet.Du har ikke noen navn på butikker som fins over hele landet ? :)

Eli Kristin sa...

Hei igjen Anonym :D Bra du fant igjen kommentaren min.

Scrappebutikker som eksisterer over hele landet fins nok ikke dessverre, men i store byer får du iallfall tak i litt styr & stæsj på Panduro Hobby, bokhandelkjeden Libris, en del fotobutikker, Nille... Jeg er litt skrotnisse og samler på tager fra klær, netting til vinflasker, band fra klær, o.l. :D Så lenge det ikke heter scrapping er det iallfall mye billigere. Anbefaler dobbeltsidig teip (hvit type, men gjennomsiktig) fra Biltema. Billig og god!

Eli Kristin sa...

Åå, glemte å si at du må sjekke husflidssjapper, sysjapper o.l. da de selger billige blonder i stort utvalg, band og av og til litt scrappeting/utstyr faktisk! :P

Anonym sa...

okeeii :) Takk for ALL fin info. kommer nok til å skrive til deg når jeg får lagd et kort også.. VERDENS BESTE BLOGG!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...