fredag 18. september 2009

Havrafting og tur til minnesmerket for Roska-senderen

Turen med Fjord Base onsdag 16. september ble en flott opplevelse både til sjøs og til fjells for de 10 som var med. Vi fikk en fin tur i den nye Nordsjøløypa på ca. 0,5 time opp til fjellhyllen der Roska-senderen stod under krigens siste halvdel. Her oppe fikk vi historisk informasjon og det var vel ikke fritt for at vi kunne se for oss det som skjedde der oppe. Les mer om krigshistorien her.

Havrafting gav et skikkelig adrenalinkick!!! GPS'n viste at vi var oppe i 48 knop og det var bølger opp til 4 meters høyde utaskjærs. Heftig moro! :P Les mer om turen på Fjord Base sine nettsider. Jeg knipset litt bilder åff kårs, men det var reservekameraet som ble med på tur i frykt for sjøsprøyt eller ufrivillig bading, fnis ;) Her følger noen glimt - og flere kan du se her.

Et lite stopp på veg mot Roska-senderen for litt infoEt lite stopp på veg mot Roska-senderen for litt info

Alle samlet ved minneplakettensom ble satt opp 6. september '09 - unntatt 'turlederen' Danckert som tok bildet.Alle samlet ved minneplaketten som ble satt opp 6. september '09
- unntatt "turlederen" Danckert som tok bildet.

Brumm brumm - båten går opp mot 50 knop, ca 100 km/tBrumm brumm - båten går opp mot 50 knop, ca 100 km/t

Gjengen i båten igjen - nå er vi klar for skikkelig action utaskjærs, woo-hooo! :PGjengen i båten igjen
- nå er vi klar for skikkelig action utaskjærs, woo-hooo! :P


På veg ut mot Hovden - og bølgene. Bare til å holde seg fast og gjemme kameraet heretter!På veg ut mot Hovden - og bølgene.
Bare til å holde seg fast og gjemme kameraet heretter!

Her er faktisk en video fra havraftingen - jeg bare måååtte prøve å filme. Her er vi i rolig farvann på veg mot båthavna - det går likevel fort unna selv om det ikke var store bølger her. Det hadde vært komplett umulig å få på film, he-he! Enjoy!!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...