søndag 26. juni 2011

Runar 16 år! ^.^

Runar's kort til 16-års dagen sin! ;)
(Bildet er fra facebook-profilen hans. Måtte bare bruke det)

Han her er min tremenning - og god kompis av min sønn på samme alder. Runar ble 16 år tidligere denne måneden. Både han og moren har en herlig humor, så jeg tenkte jeg måtte lage et kort med noen ekstra finesser... Fnis! De tåler det meste, så det var bare å få idèene ned. Det har ikke blitt noe kalas for Runar ennå, så jeg har hatt planene på vent.. til i går. Da fant de ut at de skulle til syden ei uke og min sønn fikk være med. De bestilte ei hopp-på uke til Tyrkia og sitter på flyet nå! :o Herlig!! Kortet ble laget i full fart slik at Runar fikk det før avreise, thi-hi.. :P

Litt detaljer fra kortet
Flere bilder av kortet kommer her..
Og her er innsiden.. med en lomme m/kondomer, fnis. 16 år og "lovlig", jeg bare måtte. Det er nok ikke alle foreldre som hadde blitt glad for det til barna sine, men dette er bare for moro og både mottaker og moren lo godt! Mission completed, hi-hi! :D Til høyre er det en slettet personlig hilsen i det grå feltet.
"berre sei nei" :)
Kortet sett bakfra

Runar er en fantastisk idrettskar og knakendes god både innen fotball og handball. Det måtte bare bli noe sportsrelatert mønsterark. Her er det dessuten innkjøpsstopp av scrappestæsj til august/september, så jeg bruker det jeg har :)
Happy ending! :)

2 kommentarer:

Wenche sa...

TØFT! slike stillige kort med tilbehør skulle vore solgt i butikken:) Utruleg bra med litt humor også når det gjeld bursdagskort:)

Rita sa...

Haha, nå lo keg også godt!! Ikke hvem som helst som hadde tålt dette nei, men disse kan jeg tenke meg var med på spøken ;)

Synes fremdeles du har flotte papirer jeg, så du kan trygt ha kjøpestopp enda litt til. Lekkert!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...