onsdag 15. juni 2011

Strålendes danseshow med Spotlight!

Kalyani og Malin

Det er aktive dager for tiden og denne uken er det avslutning de luxe for det meste, både skole og aktiviteter - og så er det jo dugnader og annet for oss voksne. Har en laaang kalender med alt som skal foregå i disse dager, ser det må trikses med barnevakt for å få det til å henge sammen her ser jeg, he-he! Alt må med og kjekt er det, så det får bare stå til! :)

Tenkte jeg skulle vise noen bilder som jeg tok under danseshowet til noen utrolig flinke dansere, deriblant min datter og min niese. Må bare skryte litt av jentene :P Instruktørene er bare ungdommer selv, men de er rådyktige dansere og utrolig flinke og kreative med den yngre garde. Storkoste oss på showet i går og de holdt to forrykendes show for fullsatt sal begge ganger. Det var over 200 dansere i sving på scena, så det var mye liv og røre. De er alle i alderen 1. klasse på barneskolen til 1. gymnas!
Jenta mi under hennes to danser
(det satt en høy mann med høyt hår foran meg, litt vanskelig med fotografering, fnis..)
Instruktørene selv - svært dyktige dansere ;)
Mange flotte antrekk og spreke danser. Herlig gjeng og god musikk, rart man har det flott blant publikum også? Tok 97 bilder, knegg... :)
Nå lages det kort til en navnefest, en 16-åring og en jubilant - og et par andre ting mellom slagene. Blir mindre blogging mens det står på, sånn går dagene. Vi blogges ved!! ;)

Ønsker deg en fantastisk flott dag! :)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...