tirsdag 28. februar 2012

Beste Kevin 5 år!

♥ Forsiden på kortet til yngste go'gutten min! ♥

Da var dagen der endelig - Kevin fylte 5 år i går og var ekstra strålendes opplagt fra han slo opp øynene på morningen til han sovnet godt på kvelden. Den smittende, trillende latteren hørte vi dagen lang. Herlig :)
Frokost med en stor gave og kort var en grei start på dagen syns han, thi-hi! :)

Som vanlig jobber jeg best under press. Kortet ble laget kvelden før bursdagen mellom kakebakst og rydding. Det er selvfølgelig mørkt både på kvelden og morningen, så bildene ble tatt i dunkel belysning i full fart. Ser at de er noe uklare, men men... la gå! :)

Kevin er en gutt med mange interesser og aktiviteter, men jeg valgte å fokusere på noen få... samt et av hans favorittsnacks, nemlig popcorn. Kunne ikke hatt bedre mønsterpapir til denne gutten, he-he!
Innsiden av kortet
- bildet til venstre er fra hytteturen til Jølster og personlig hilsen til høyre er sladdet
Litt smådetaljer fra innsiden
Baksiden av kortet

Etter barnehagen hjalp han til på kjøkkenet... med å "prøvesmake" etter tillaging av røren til brownie chocolate chip som han hadde bestilt. Var visst veeeldig god røre og kjeksene likeså, haha :D
Pavlovakake, brownie chocolate chip, snacks, glutenfrie vaffler og ikke minst ei glutenfri skuffekake fra ho mor ble servert i familiekalaset. Til helgen blir det kompisbursdag og sjørøverkake og chip er bestilt av Kevin.  Ship o'hoy, ville tilstander i vente til helgen :D

Ha en flotters tirsdag!

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Gratulerer med 5 åringen :)
Maja ble 7 på fredag, så vi venter storinnrykk av en gjeng med venninner kl. 17 i dag :)
Lykke til med feiringen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...